Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Grįžti į sąrašą

Aukštos įtampos jungtys (EHV) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Jautājums par produktu  

Visas asortimentas visiems ypač aukštos įtampos kabeliams

Pirmą kartą mūsų platus ypač aukštos įtampos jungiamųjų detalių asortimentas suteikia galimybę iš vieno šaltinio pakloti ištisus kabelių ruožus ir įsigyti visas reikalingas jungiamąsias detales. Naujasis asortimentas, skirtas itin aukštos įtampos (EHV) tinklams, apima mūsų išbandytas CONNEX ir IXOSIL serijas, sausas, kištukines kabelių jungtis transformatoriams ir dujomis izoliuotiems skirstomiesiems įrenginiams (GIS), kabelių antgalius ir kabelių lizdus (įskaitant vieną kištukinį dizainą). Patikrintais priedais galima prijungti visus XLPE kabelius nuo 300 kV iki 550 kV ir jie individualiai pritaikomi prie naudojamo kabelio.

Lengvas montavimas
Kuo didesnis įtampos diapazonas, tuo svarbesnis tampa lengvas montavimas. Būtent todėl savo EHV įrangą sukūrėme taip, kad ją būtų kuo paprasčiau montuoti. Kad tai pasiektume, pridėjome sudėtingų detalių, pavyzdžiui, sukamąjį 7 dydžio CONNEX kabelių jungties jungiamąjį žiedą, kuris leidžia pasukti varžtų skyles į tinkamą padėtį, užuot judinus sunkius EHV kabelius.

Visų formų kabelių jungtys
Nepriklausomai nuo to, ar naudojate aliumininius, varinius, ar vieno laidininko izoliuotus kabelius: Mūsų siūlomas EHV jungčių asortimentas leidžia sujungti visų formų kabelius, užtikrinant maksimalų eksploatacinį patikimumą kelis dešimtmečius. Taip yra todėl, kad intensyviai naudojami lauko valdymo įtaisai prieš pristatymą yra individualiai išbandomi pagal IEC 62067 standartą.
EHV asortimentą sudaro:

EHV CONNEX sausa, kištukinė kabelių jungtis
Lietimui atspari, panardinama, priežiūros nereikalaujanti, su jūromis suderinama jungtis, kurią galima montuoti ant visų turimų sausai izoliuotų kabelių. Dar vienas pliusas: 420 kV+ kontaktų sistemoje įmontuotas 420 kV+ kabelio gnybtų įtaisas užtikrina patikimą apsaugą nuo kabelio sukeliamų mechaninių apkrovų, taip pat palengvina kabelio tiesimą.

EHV CONNEX prietaisų jungčių elementai transformatoriams ir GIS
Greitai montuojami, universalūs ir suderinami su vidaus, lauko ir jūros sąlygomis: Įrenginio jungiamoji dalis sujungia visus populiariosios CONNEX sistemos privalumus viename sprendime. Jo konstrukcija yra daug kompaktiškesnė nei įprastų sistemų pagal EN 50299 ir IEC 62271-209. Tačiau, jei reikia, naudojant ilginamąjį adapterį galima pritaikyti jungtį atitinkamiems standartams.

IXOSIL ESS kabelio gnybtas
Dėl stiklo pluoštu sutvirtinto tuščiavidurio izoliatoriaus ir vandenį atstumiančio silikoninio ekrano atraminis gnybtas imponuoja didžiausiu mechaniniu stabilumu. Laidininkams prijungti prie galvutės armatūros, kurioje įrengtos patentuotos SICON sraigtinės jungtys, nereikia jokių specialių įrankių. Kaip alternatyvą galite rinktis iš porceliano pagamintą ESP gnybtą.

IXOSIL MSA slydimo jungtys
Dėl išbandytos slydimo konstrukcijos neturėsite jokių sunkumų montuodami mūsų IXOSIL slydimo jungtis. Jų vandeniui atsparus išorinis korpusas taip pat garantuoja didžiausią eksploatavimo saugumą. Naudojant patentuotas SICON sraigtines jungtis, laidininką galima sujungti optimalia kontakto jėga ir be specialių įrankių. Ekranavimą galima reguliuoti pagal kabelio tipą ir kliento reikalavimus.

EHV CONNEX sausieji, kištukiniai, dujomis izoliuoti kabelių lizdai
Kompaktiškas CONNEX lizdas nuolat sujungia visų formų ir dydžių kabelius. SF6 dujų izoliacijoje yra įmontuota užpildymo slėgio stebėjimo sistema.

EHV priedai iš ekspertų
PFISTERER yra nepriklausoma kabelių priedų, skirtų visų tipų vidutinės ir ypač aukštos įtampos kabeliams, gamintoja. Be kabelių priedų, plačiausias pasaulyje gaminių asortimentas taip pat siūlo specialios paskirties sprendimus, taip pat visą EHV kabelių montavimo ir bandymo priedų asortimentą.

Jautājums par produktu