Katalogas

HME - Technologies GmbH

Grįžti į sąrašą

Magnetai HME - Technologies GmbH

Jautājums par produktu  

Feritas, SmCo arba NdFeB, sumaišyti su plastiko rišikliu, suformuotu suspaudimo arba įpurškimo būdu, leidžia gaminti sudėtingų formų ir daugiapolio įmagnetinimo magnetus.

Bendroji informacija:
Dauguma magnetinių medžiagų taip pat gali būti sumaišytos su plastiku kaip rišikliu, pavyzdžiui, PA6, PA12 arba PPS. Pavyzdžiui, plastikinio ferito privalumai yra sudėtingų formų gamyba, maži leistini nuokrypiai, daugiapolis įmagnetinimas arba orientuotas polinis įmagnetinimas. Tačiau, žinoma, nukenčia magnetinės savybės, į kurias reikia atsižvelgti projektuojant. Gamybos procesai yra presavimas arba įpurškimas.

Didelės galios klijuotiems magnetams gaminti SmCo ir NdFeB gali būti derinami su plastiku, panašiai kaip ir klijuotam feritui, ir formuojami magnetai, turintys visus minėtus privalumus ir trūkumus, tačiau jų kaina yra didesnė nei klijuoto ferito. Tokie magnetai, pavyzdžiui, segmentai ir žiedai, daugiausia naudojami žingsniniuose varikliuose, nuolatinės srovės varikliuose ir jutikliuose.

Pritaikymo sritys:
Taip pat yra platus pritaikymo spektras, pavyzdžiui, žingsniniai varikliai, movų sistemos, judesio valdymo jutikliai ir t. t.

Daugiau informacijos

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Magnetai

Magnetai

Feritas, SmCo arba NdFeB, sumaišyti su plastikine rišamąja medžiaga, suformuoti suspaudimo arba įpurškimo būdu, leidžia gaminti sudėtingų formų ir daugiapolio įmagnetinimo magnetus.