Katalogas

HME - Technologies GmbH

Grįžti į sąrašą

Ferito magnetai HME - Technologies GmbH

Jautājums par produktu  

Medžiaga sudaryta iš geležies oksido, stroncio arba bario ir kitų medžiagų. Feritiniai magnetai yra labai populiarūs ir plačiai naudojami dėl jų puikaus atsparumo demagnetizacijai, korozijai ir nedidelės kainos.

Bendra informacija:
Ferito magnetai gaminami presavimo arba sukepinimo būdu. Šie magnetai gali būti ir anizotropiniai, ir izotropiniai. Anizotropinės rūšys yra orientuotos gamybos kryptimi ir turi būti įmagnetintos orientacijos kryptimi. Izotropinės rūšys nėra orientuotos ir gali būti įmagnetinamos bet kuria kryptimi.

Pagrindinę formą suteikia forma, pavyzdžiui, segmentas, diskas, žiedas, strypas, strypas, strypas ir blokas. Po presavimo magnetas sukepinamas, tada pjaustomas, šlifuojamas ir (arba) gręžiamas, galiausiai, jei reikia, įmagnetinamas. Medžiaga labai gerai atlaiko koroziją. Feritiniai magnetai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Šios klasės magnetai yra labai kieti, trapūs ir pasižymi mažesnėmis energetinėmis savybėmis, palyginti su kitomis magnetinėmis medžiagomis.
Temperatūros poveikis:
Magnetinės savybės išlieka beveik pastovios nuo -40 °C iki +250 °C temperatūroje. Priešingai nei aukštoje temperatūroje, magnetinė jėga sumažėja.
Taikymo sritys:
Kietųjų feritinių (keraminių) magnetų taikymo sritis plati. Dažniausiai naudojamos šios sritys:
elektros variklis, garsiakalbis, jutiklis, laikiklis, atskyrimas ir kt.

Jautājums par produktu