Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Inkubatoriaus kratytuvas (Innova 44/44R) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

"Innova 44" ir 44R sukraunami kratytuvai (aušinami) skirti įvairiems organizmams auginti iki 5 l talpos kolbose. Ketaus, subalansuota triguba ekscentrinė pavara specialiai sukurta dideliam greičiui ir didelėms apkrovoms. Konstrukcija atlaikė laiko išbandymą daugiau kaip 70 metų ir šiandien toliau padeda mokslininkams jų darbe. Vandens rezervuaras su drenažu užtikrina kameros drėkinimą ir kartu apsaugo pavarą nuo išsiliejimo. Paprasta naudotojo sąsaja leidžia lengvai programuoti greitį, temperatūrą, laiką ir fotosintezės šviesos banką, jei toks yra. VisioNize langelį galima pririšti, kad būtų galima pagerinti stebėjimą ir pridėti pranešimų funkcijas. Reguliarią techninę priežiūrą galima atlikti vietoje, taip sumažinant prastovas.


Efektyvuslaboratorijos ir įrangos valdymas su "VisioNize® Lab Suite"

Norite stebėti savo laboratorijos įrangą ir gauti pranešimus, pavyzdžiui, apie įrangos pavojaus signalus? Skaitmeninė, į tinklą sujungta laboratorija siūlo dar daugiau.

Pasirinkite savo laboratorijai tinkamą sprendimą iš modulinių skaitmeninių paslaugų asortimento. VisioNize Lab Suite siūlo viską, ko jums, kaip laboratorijos vadovui ar mokslininkui, reikia, kad galėtumėte pradėti skaitmeniniu būdu valdyti savo laboratoriją ir pagerinti mėginių saugą, atitikties reikalavimus ir techninės priežiūros valdymą.
Nubrėžkite savo kelią į skaitmeninę laboratorijos kompetenciją!

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Laboratorinės purtyklės

Laboratorinės purtyklės

Nuo 1946 m., kai buvo pristatytas pirmasis kratytuvas, "New Brunswick" kratytuvai yra plačiausiai naudojami gaminiai pramonėje. Pagaminti pagal aukščiausią "Eppendorf" kokybę, "New Brunswick" kraty...

Atviros platformos kratytuvai

Atviros platformos kratytuvai yra idealus sprendimas mėginiams kratyti aplinkos sąlygomis, ant laboratorijos stalo arba šildymo ar šaldymo kameroje. "Eppendorf" siūlo šešias "New Brunswick™In...