Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Laboratorinės maišyklės (Eppendorf ThermoMixer® F) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

Ar dažnai reikia maišyti ir šildyti įprastines programas?
Šie produktai yra puikus pasirinkimas maišyti ir šildyti įprastines programas. "Eppendorf ThermoMixers F0.5/F1.5/F2.0" ir FP turi fiksuotą bloką, skirtą 0,5/1,5/2,0 ml mėgintuvėliams ir plokštelėms. Naudodami "Eppendorf ThermoTop" šildomą dangtelį (pasirinktinai) galite patikimai išvengti kondensato susidarymo mažuose mėgintuvėliuose.

Ar įprastai atliekate mėginių paruošimo veiksmus? Nesvarbu, ar reguliariai dirbate su 0,5/1,5/2,0 ml mėgintuvėliais, ar plokštelėmis (MTP ir DWP), mūsų "Eppendorf F" fiksuotų blokų šeima yra idealus sprendimas jūsų konkrečiam taikymui. Palengvinkite savo įprastą darbą.

Ar susiduriate su nenuosekliais maišymo rezultatais?

Patikimas mėginių maišymas yra kur kas daugiau nei paprastas maišymas, ypač kai tūris yra mikrolitrų diapazone. Dabar, kai jau dešimtmečius gaminame maišytuvus, radome būdą, kaip pasiūlyti patikimą maišymo našumą net mikrolitrų lygmenyje.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Laboratorinės maišyklės

Temperatūros kontrolės ir maišymo prietaisai

Naujos kartos "Eppendorf" temperatūros kontrolės ir maišymo sistemos gali daugiau, nei manote. 50 metų patirtis mėginių ruošimo srityje kartu su nuolatiniu tobulėjimu daro įspūdį: auk...

Laboratorinės maišyklės

Greitaeigis maišytuvas (3 000 aps./min.), skirtas greitai ir efektyviai maišyti mažus kiekius visuose įprastuose laboratoriniuose induose iki 50 ml.
2DMix-Control technologija (plokščias maiš...