Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Termocikleris (Mastercycler® nexus X2) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

"Mastercycler® nexus X2" buvo sukurtas "Eppendorf" kaip sprendimas užimtoms PGR laboratorijoms. Dviejuose blokuose vienu metu galima vykdyti du visiškai nepriklausomus protokolus, todėl du PGR naudotojai gali nepriklausomai pradėti ir sustabdyti PGR reakcijas, kada panorėję. Viename iš tyrimų gali būti net 64 mėginiai. PGR cikleris "Nexus", kurio triukšmo lygis yra tik 40 dB[a], veikia labai tyliai ir kartu taupiai naudoja energiją.

Naudodami "Eppendorf Mastercycler® nexus X2" vienu metu vienu PGR terminiu cikleriu atlikite du nepriklausomus protokolus. 32 duobučių blokas puikiai tinka mažiems tyrimams, o didesnius tyrimus galima atlikti 64 duobučių bloke. Šis blokas su gradiento funkcija.

Kaip ir bet kurį kitą "Mastercycler nexus" šeimos narį, "Mastercycler nexus X2" galima sujungti su bet kuriuo kitu šios šeimos prietaisu į ne daugiau kaip trijų prietaisų tinklą. Naudojant kartu su "Eppendorf" PGR mėgintuvėliais, PGR juostelėmis ar atskiriamomis plokštelėmis, "Mastercycler nexus X2" kiekvieną dieną užtikrina nuoseklius, publikacijoms tinkamus rezultatus!

"Flexlid®" koncepcija, leidžianti be vargo reguliuoti aukštį

Dėl "Flexlid®" koncepcijos PGR termocikleris "nexus X2" susidoroja su visų tipų eksploatacinėmis medžiagomis - nuo mažo tūrio iki 0,5 ml PGR mėgintuvėlių. Žinoma, tinka visos įprastos PGR plokštelės, o jei kada nors prireiktų didesnio našumo, prie "Mastercycler nexus X2 eco" galite tiesiog prijungti vieną ar dvi "Mastercycler nexus".

Gradientas su "SteadySlope®" technologija

"Mastercycler pro" gradiento funkcija pagrįsta "SteadySlope®" technologija. Ši technologija garantuoja, kad kaitinimo ir aušinimo greičiai yra vienodi tiek gradientinio, tiek įprasto veikimo metu. Dėl to optimizavimo ir įprastų bandymų metu gaunamos vienodos temperatūros. Valdymo pulte ir "CycleManager pro" gradientą programuoti paprasta ir intuityvu, todėl nauji naudotojai gali dirbti greitai ir savarankiškai.

Patikrinta kokybė

Visi "Eppendorf" cikleriai atitinka šias kokybės gaires:
- Individualūs kokybės sertifikatai
- Kalibravimas pagal nacionalinius ir tarptautinius standartus, pavyzdžiui, NIST (JAV), DKD/PTB (Vokietija), UKAS/NPL (Jungtinė Karalystė)
- UL/cUL sąrašas

Savybės

  • Asimetriškai padalytas blokas dviem tyrimams vienu metu atlikti
  • Intuityvus grafinis programavimas
  • Universalus blokas juostelėms, 0,1 ml, 0,2 ml ir 0,5 ml PCR mėgintuvėliams
  • Mažas pėdsakas
  • Pasirenkamas gradientas PGR optimizavimui
  • Pranešimas el. paštu
  • Flexlid® koncepcija, leidžianti naudoti įvairias eksploatacines medžiagas, automatiškai reguliuojant dangtelio aukštį

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Termocikleris

Termocikleris (Mastercycler® X50)

Naujajame "Mastercycler® X50" elegantiškai suderintas greitis, lankstumas ir paprastas naudojimas. Dėl intuityvaus jutiklinio ekrano, leidžiančio tiksliai valdyti pirštų galiukais, MC X50 PCR t...