Katalogas

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Grįžti į sąrašą

Varomoji technika PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

Jautājums par produktu  

Ar norite, kad varginantis ir nugarą varginantis transportavimas liktų praeityje? Tuomet, naudodami galingą "E-Drive" pavaros modulį, palengvinkite savo darbuotojų darbą!

" E-Drive"

elektrinis modulis veikia kaip patogi pavaros atrama ir gali būti montuojamas ant įvairių transporto priemonių. Tokiu būdu "

E-Drive" dažnai sunkiai pakrautoms transporto priemonėms suteikia elektrinę pavarą ir palengvina krovinių gabenimą viduje.

Svarbiausia informacija apie gaminį vienu žvilgsniu
  • elektrinė pavara per 24 V reduktorinį variklį
  • galingas ličio jonų akumuliatorius
  • Važiavimo greitis: iki 3,6 km/val
  • Veikimo laikas: iki 3,5 valandos
  • Įtrauktas įkroviklis
  • Įtrauktas montavimas
Pažangus "E-Drive" pavaros modulis leidžia elektra ir ergonomiškai perkelti sunkius krovinius stalo ir platforminiais vežimėliais. Galinga pavaros pagalba padeda greitai ir patogiai transportuoti įvairius darbo įrankius įmonėje ir labai sumažina kroviniams pervežti reikalingas pastangas.

"E-Drive" sudaro galingas 24 V reduktorinis variklis su prijungiamu ličio jonų akumuliatoriumi, įskaitant įkroviklį, ir patogi valdymo sistema, valdoma vienu mygtuku.

Kompaktiškas pavaros modulis yra tarp dviejų fiksuotų atitinkamo transportavimo įrenginio ratukų ir vos matomais laidais sujungtas su kitais "E-Drive" komponentais.

Efektyvus elektrinio modulio 24 V reduktorinis variklis dėl savo didelio našumo užtikrina lengvą ir patogų krovinių, sveriančių iki 500 kg, pervežimą. Taigi, "E-Drive" leidžia pervežti ir sunkius krovinius, užtikrinant aukščiausio lygio ergonomiškas darbo sąlygas.

Elektrinės pavaros modulis (de)aktyvuojamas patogia valdymo sistema, kuri tvirtinama prie ERGOTRUCK serijos vežimėlių vairo.

Elektrinę pavarą galima lengvai įjungti arba išjungti vienu riešo judesiu, naudojant vieno mygtuko jungiklį. Įjungus elektrinės pavaros modulį, atitinkamą transporto priemonę galima tolygiai vairuoti pirmyn ir atgal. Priklausomai nuo krovinio apkrovos, "E-Drive" gali važiuoti iki 3,6 km/val. greičiu. Taip modernus elektrinis modulis užtikrina efektyvų darbą optimaliomis sąlygomis.

Prijungiamas ličio jonų akumuliatorius yra ypač patvarus, o jo veikimo laikas, kai akumuliatorius visiškai įkrautas ir priklausomai nuo vežimėlio apkrovos, siekia iki 3,5 valandos. Galingo akumuliatoriaus įkroviklis jau įskaičiuotas į pirkimo kainą ir pateikiamas pristatymo metu.

Jums nereikia rūpintis ir elektros modulio montavimu. "E-Drive" įrengiame jūsų pasirinktame transporto įrenginyje be papildomo mokesčio. Todėl galite iš karto ir veiksmingai naudotis disko pagalba.

Efektyvus pavaros modulis "E-Drive" yra naujovė vidaus transporto srityje.

Jautājums par produktu