Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Amortizavimo pagalvėlės (SLAB 030 to SLAB 300) ACE Stoßdämpfer GmbH

Jautājums par produktu  

Amortizavimo pagalvėlės

Energijos sugėrimas trinkelių formatu
Kondicionavimas ir kombinavimas
Energijos galia nuo 3,1 Nm/ciklą iki 210 Nm/ciklą
Stūmimas nuo 6,5 mm iki 12,5 mm

Pritaikyta slopinimo medžiaga trinkelių formatu: SLAB slopinimo trinkelės pagamintos iš viskoelastinės PUR medžiagos. Jos itin efektyviai sugeria smūgines apkrovas ir tinka vibracijai izoliuoti arba slopinti.

Nuo SL-030 iki SL-300 produktų grupės trinkelės greitai pritaikomos atitinkamam taikymo tipui. Tai iš dalies pasiekiama konfigūruojant skaičiavimo įrankį arba tiesiogiai ACE specialistų inžinierių. Be to, tai įmanoma dėl to, kad standartinę medžiagą galima tiksliai ir greitai supjaustyti pagal bet kokius kliento reikalavimus naudojant mūsų naująją pjaustymo sistemą. Taip pat galima gauti pavyzdį, kad būtų galima rasti optimalų sprendimą.

SLAB amortizuojančios pagalvėlės yra patikrinta apsauga nuo smūgių ar susidūrimų. Jos naudojamos bagažo ir transporto juostose, konvejerių sistemose, pneumatinėse, elektromechaninėse ir hidraulinėse pavarose, taip pat linijiniuose vežimėliuose.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Apsaugos nuo vibracijos plokštės

Apsaugos nuo vibracijos plokštės (SLAB)

Specialiai pritaikyta vibracijos izoliacija

SLAB, CEL ir PAD: trys skirtingi trinkelių tipai, viena paskirtis - suteikti vartotojams visose srityse geriausią pritaikytą izo...