Krones AG
cukraus perdirbimas (SyPro) Krones AG
Saldus, vaisinis, rūgštus ar kartus - sirupo kambarys yra pradinis taškas naujoviškiems skonio potyriams, kuriuos jūsų produktų kūrėjai kuria vėl ir vėl. Puikios darbo sąlygos maišant naujus skonio niuansus ir gaminant sėkmingus produktus suteikia daug privalumų. Taigi jūsų produktų sėkmė rinkoje paruošiama nuo pat pirmojo gamybos proceso etapo.
Iš pirmo žvilgsnio
Gėrimų komponentų ruošimo koncepcija
Miltelių, skysčių ar šaldytų žaliavų perdirbimas į įvairiausius produktus
Paruoštų gėrimų ir paruoštų sirupų tolesniam perdirbimui gamyba
Lankstus išplėtimas dėl modulinių įrenginių
Našumo diapazonas gali būti individualiai pritaikytas prie jūsų sistemos našumo
Daugiau produktų - Apdorojimo technologijos