Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Laboratorinės centrifugos (MiniSpin®/MiniSpin® plus) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

Galingos ir lengvai naudojamos pradinio lygio centrifugos. Jos yra pakankamai mažos, kad kiekvienoje darbo vietoje būtų galima įrengti "asmeninę" centrifugą. Galimi du modeliai, atitinkantys jūsų našumo reikalavimus.

Galingos ir patogios naudoti "MiniSpin" ir "MiniSpin plus" yra pakankamai mažos, kad kiekvienoje darbo vietoje būtų galima įrengti "asmeninę" centrifugą. Galimi du modeliai, atitinkantys jūsų našumo reikalavimus. MiniSpin plus" užtikrina pakankamą greitį molekulinei biologijai atskirti.

Tikros asmeninės centrifugos yra "Eppendorf" "Minispin" ir "MiniSpin plus". Rotorius, vidinis centrifugos dangtis ir dangčio fiksatorius pagaminti iš metalo, kad būtų užtikrintas maksimalus darbo saugumas.

Papildoma rotoriaus parinktis, skirta iki 2 x 8 mėgintuvėlių PCR juostelėms.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Laboratorinės centrifugos

Laboratorinės centrifugos (Centrifuge 5702/5702 R/5702 RH)

Norite pagerinti savo darbo aplinką? Kompaktiškos 5702 šeimos itin tylių, mažo greičio centrifugų konstrukcijos dėka jos telpa beveik ant bet kurio laboratorinio stalo. Jos gali būti...

Greitaeigė centrifuga (CR30NX)

Centrifuga CR30NX, pasižyminti labai dideliu greičiu iki 110 000 x g ir iki 6 l talpa vienai operacijai, yra mūsų aukščiausios kokybės sprendimas, skirtas įvairiems taikymams iki "pradinio" ultrace...