Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

Daugiakanalės pipetės (Move It®) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

Reguliariai perkeliate mėginius iš vieno indų formato į kitą, pavyzdžiui, iš reakcijos indų į lėkšteles, ir ieškote efektyvesnio ir saugesnio sprendimo? Naujoji "Move It®" pipetė su reguliuojamu atstumu tarp antgalių pagreitina ir supaprastina vienalaikį kelių mėginių pipetavimą. Unikali konstrukcija be vamzdelių jungčių užtikrina didesnį tikslumą ir ilgaamžiškumą bei naudotojų ir mėginių saugumą.

"Eppendorf" iš pagrindų iš naujo apibrėžė reguliuojamo atstumo tarp antgalių pipetes pagal savo aukščiausios kokybės standartus.

Move It® atsirado dėl klientų pageidavimų sukurti efektyvų ir saugesnį sprendimą, kaip vienu metu pipetuoti kelis mėginius iš vieno formato indų į kitą, pavyzdžiui, iš reakcijos indų į lėkšteles. Kuo naujasis "Move It" toks unikalus? Jai nereikia jokių vamzdelių jungčių tarp antgalio kūgio ir stūmoklio-cilindro sistemos. Tai pagerina pipetavimo našumą: mažiau judančių dalių, kurios dažnai yra jautrios, užtikrina didesnį tikslumą ir ilgaamžiškumą. "Move It" galima autoklavuoti. Tai padidina naudotojų ir mėginių saugumą.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Daugiakanalės pipetės

Daugiakanalės pipetės (Eppendorf Research® plus)

Visada orientuojamės į mokslininkų poreikius
Siekdama tvariai stiprinti savo klientų sveikatą, "Eppendorf" pristatė "PhysioCare Concept®". Itin lengva mechaninė pipetė "Eppendorf Research...