Katalogas

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Riedėjimo saugos sistema Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Jautājums par produktu  

"Dolezych" ritės tvirtinimo sistema buvo specialiai sukurta apvaliems kroviniams, pavyzdžiui, ritėms, vamzdžiams ir velenams, tvirtinti. Juos galima greitai ir lengvai pritvirtinti naudojant ritininę tvirtinimo sistemą, kad būtų galima be didelių pastangų vežti kelyje.

Sistemą sudaro perforuotas bėgis ir du tvirtinimo pleištai. Pleištus sudaro atraminis paviršius ir atraminis paviršius. Šis surinkimo būdas leidžia lengvai ir paprastai įrengti ir keisti pleištus, kuriuos galima įstatyti bet kurioje perforuoto bėgio vietoje. Taip galima vežti įvairaus skersmens krovinius. Pleištai taip pat turi papildomą apsauginį įtaisą, kuris neleidžia jiems išlįsti iš perforuoto bėgio transportuojant. Ritininė tvirtinimo sistema gali būti naudojama išilgai ir skersai krovimo zonos. Atsižvelgiant į transporto priemonės technines specifikacijas, ši sistema nėra pririšta prie konkrečios vietos krovimo aikštelėje.

Kuriant sistemą daug dėmesio buvo skiriama greitam jos pritaikymui ir lengvam valdymui, atsižvelgiant į krovinių tvirtinimo reikalavimus, nustatytus VDI 2700 ff, taikomus transportuojant, pavyzdžiui, kietai suvyniotus popieriaus ritinius, ritinius, kabelių būgnus ir t. t. Sistema pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos ir gali būti naudojama įvairių tipų kroviniams. Dėl aukštos kokybės medžiagos jį galima naudoti įvairioms apkrovoms.

Papildomas tvirtinimas tinkamais tvirtinimo diržais, naudojant jėgos arba formos blokavimo krovinio tvirtinimą arba derinant šiuos du būdus, užtikrina labai gerą krovinio tvirtinimą.

Jūsų privalumai:
  • pritvirtina iki 20 000 kg svorio kabelių būgnus (naudojant 2 bėgius)
  • greitas surinkimas ir išmontavimas dėl mažo savojo svorio
  • patvirtinta TÜV Nord

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Krovinio apsaugos priemonės

Tvirtinimo tinklai

Kiekvienam transporto priemonės tipui pritaikyta apsauga

"DoKEP" krovinių tvirtinimo tinklai - tai praktiški pagalbininkai, padedantys puikiai pritvirtinti krovinius vagonuose, mikroautobus...

Reketiniai apkrovos spaustuvai

Svarbiausia: naujas dizaino principas

Iki šiol unikalaus prispaudimo eigos ir bendro ilgio santykio paslaptis slypi "DoRa" reketinio apkrovos spaustuvo konstrukcijoje. Vietoj dviejų tos pač...