Katalogas

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Transporto priemonių transportavimo tvirtinimo diržai (TensionController) Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Jautājums par produktu  

Tvirtai laiko ir apsaugo sistemą

Dėl specialiai sukurtos paviršiaus struktūros mūsų "TensionController" yra itin atsparus slydimui. Tuo pat metu slystanti vidinė danga užtikrina puikias sąlygas optimaliam jėgos perdavimui ir švelniam, tolygiam transporto priemonės transporterio juostos griovelio paviršiaus apkrovimui. Dėl specialios slydimo savybės tvirtinimo diržą (35 mm arba 50 mm) taip pat galima greitai perleisti per valdiklio žarną sriegimo ir padėties nustatymo metu.

Sistemos (TensionController ir tvirtinimo diržas) standartiškai yra su poliesterio diržais (pailgėjimas <4 %), o "Premium" versijoje - su aukštos kokybės pluoštu UHMW-PE (pailgėjimas <1,5 %). Galimas ir abiejų medžiagų mišinys (pailgėjimas <2,5 %). UHMW-PE palaiko geras "TensionController" slydimo savybes ir taip užtikrina dar optimalesnį įtempimo jėgos paskirstymą bei teigiamą įtaką įtempimui. Be to, atsižvelgiant į asmeninius pageidavimus ir paskirtį, galima pasirinkti 360° kampu besisukantį pasukamą kablį arba profilinį kablį. Sistema buvo sukurta pagal VDI rekomendacijos 2700, 8.1 ir 8.2 lapus, turi GS sertifikatą ir atitinka DAIMLER krovimo rekomendacijas. Išvada: Viskas viršuje.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Krovinių saugos sistemos

Armatūrinio plieno tinklo apkrovų tvirtinimo sistema

"DoUniFlex®" armatūrinio plieno krovinių tvirtinimas

Pagaliau saugiai transportuokite armatūrinį plieną!

Iki šiol buvo sudėtinga tinkamai užtikrinti armatūrinio plieno tinklo...