Katalogas

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Pripildymo sistema su svėrimo technologija (FLUX-FILL WT) FLUX-GERÄTE GmbH

Jautājums par produktu  

Naudojant pusiau automatinę "FLUX-FILL WT" užpildymo sistemą galima greitai, efektyviai ir saugiai užpildyti nuo mažos klampos iki klampių ir putojančių skysčių. Sistema veikia su kalibruota svėrimo technologija, todėl ją galima pripildyti pagal Vokietijos reglamentą dėl pakuočių paruošimo naudoti (FertigPackV).

Integruota užpildymo programos valdymo sistema leidžia lengvai pildyti skysčius į įvairias talpyklas naudojant skirtingus, automatiškai vykdomus užpildymo metodus, pavyzdžiui, per užpylimo angą, po užpylimo angą ir po užpylimo angą. Pripildymas naudojant stambų ir smulkų dozavimą užtikrina minimalių kiekių laikymąsi ir sumažina netyčinį perpildymą. Dėl to sistema ypač tinka mažoms ir vidutinio dydžio taros partijoms pildyti, keičiant ir nekeičiant taros - tiek vidiniam naudojimui, tiek pardavimui.

Kartu su kitais FLUX siurblių ir priedų asortimento gaminiais tiekimo pusė taip pat gali būti optimaliai pritaikyta konkrečiam taikymui. Taip iš pripildymo sistemos ir padavimo komponentų galima sukonfigūruoti kompaktišką pusiau automatinę pripildymo liniją.

Jautājums par produktu