Katalogas

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Grįžti į sąrašą

Sujungta prijuostė (Topclose) Arno Arnold GmbH

Jautājums par produktu  

"Toplclose" svoris yra 50 % mažesnis nei įprastų prijuosčių. Kreipiančioji taip pat yra lengvos konstrukcijos, todėl sistemos komponentai gali veikti didesniu greičiu ir jų nereikia perkonfigūruoti. Topclose pasižymi estetiška išvaizda, nes paviršius yra lygus, uždaras, iš nerūdijančiojo plieno ir specialiai suprojektuoti nerūdijančiojo plieno profiliai.

Kadangi drožlių valytuvo funkcija yra integruota į Topclose, transportas yra mažiau jautrus nešvarumams ir šiukšlėms. "Topclose" yra pritaikoma, lengvai apvyniojama aplink mažesnio skersmens įtaisus. Uždara galinė sienelė yra visiškai sandari. Taikymo sąlygos ir kliento reikalavimai lemia šiam gaminiui gaminti naudojamas medžiagas. Dėl daugybės privalumų ir lengvo, greito surinkimo "Topclose" yra ideali uždengimo sistema metalo, plastiko ar medienos apdirbimo centrams.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Apsauginės prijuostės

Segmentiniai ekranai (Apron)

"Prijuostės" jungiamosios prijuostės ne kartą pasiteisino kaip vietą taupantys ir itin tvirti apsauginiai gaubtai mechanikos inžinerijoje. Dėl nedidelio montavimo gylio ir išlinkimo galimybės jie y...