Katalogas

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Grįžti į sąrašą

Bearingless enkoderiai Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Jautājums par produktu  

Patikimas greičio matavimas naudojant magnetinį jutiklį.

Dėl kompaktiškos konstrukcijos ir lengvo montavimo galimybių ant beveik bet kokio skersmens veleno be guolių davikliai yra puiki alternatyva guoliais tvirtinamiems davikliams. Kübler bevožtukiniai enkoderiai jau šiandien naudojami pavaros ir elevatorių technikoje, asinchroniniuose varikliuose ar išorinio rotoriaus varikliuose, generatoriuose, dideliuose varikliuose ir vėjo turbinose. Mūsų išmanioji technologija užtikrina aukščiausią signalo kokybę. Skaitmeninis signalų apdorojimas realiuoju laiku kompensuoja galimas signalų paklaidas ir optimizuoja pavaros valdymą. Projektuokite įrenginius, mašinas ar variklius su "Kübler"!

Inkrementiniai be guolių kodavimo įtaisai

Idealiai tinka tiksliam greičio matavimui, kurio skiriamoji geba yra iki 16 000 impulsų per apsisukimą ir kuris gali būti HTL arba TTL versijos. Paprastas ir greitas montavimas dėl įvairių veleno tvirtinimo variantų, pavyzdžiui, slėgio lizdo, stebulės sraigto arba sraigtinio flanšo. Didelė montavimo tolerancija tarp magnetinio žiedo ir jutiklio galvutės.

Absoliutiniai be guolių enkoderiai

. Idealiai tinka tiksliam padėties ar kampo matavimui, jų skiriamoji geba iki 16 000 matavimo žingsnių per apsisukimą, jie gali būti SSI arba CANopen versijų. Papildomi inkrementiniai signalai labai dinamiškoms pavaroms. Dėl absoliutaus matavimo principo jutiklio galvutės konstrukcija pritaikyta prie magnetinio žiedo spindulio. Standartinis veleno skersmuo 30 mm. Ar šio skersmens nepakanka jūsų taikymui? Jokių problemų. Susisiekite su mumis.
Didesniam kiekiui galime įgyvendinti jūsų individualų bešepetėlinio guolinio daviklio sprendimą.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Enkoderiai

Enkoderiai

Sukamieji davikliai naudojami visur, kur reikia matuoti ilgį, padėtį, greitį ir kampą. Jie mechaninius judesius paverčia elektriniais signalais. Rotacinių daviklių veikimo principai skiriasi. Todėl ji...