Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Grįžti į sąrašą

CO2 inkubatoriai (CellXpert® C170) Eppendorf SE

Jautājums par produktu  

Jau daugiau nei 60 metų "Eppendorf", kaip patikimas laboratorijų partneris, teikia mokslininkams visame pasaulyje novatoriškus ir aukštos kokybės laboratorinius produktus ir paslaugas. Išskirtinių rezultatų ir patikimumo, kurių mokslininkai tikisi iš Eppendorf pipetų, mikrocentrifugų ir kitų aukščiausios kokybės produktų, galima tikėtis ir iš Eppendorf CO2 inkubatorių.
Eppendorf CO2 inkubatoriai laikomi laboratorinės kompetencijos ir nuoseklumo įsikūnijimu, suteikiant vartotojams aukščiausio lygio kultūrų kontrolę. Jei tikitės didelio našumo, nuoseklumo ir laiko taupymo, rinkitės "Eppendorf" CO2 inkubatorius.

C170 yra pagrindinė C170i versija. Ji siūlo tokią pačią homogenišką atmosferą, greitą atsigavimą, galimybę valyti ir didelę naudingą erdvę, tačiau turi paprastesnę naudotojo sąsają ir mažiau galimybių, kurias galima pritaikyti vietoje. Perskaitykite lankstinuką C170i vs C170, kad rastumėte jūsų poreikius atitinkantį įrenginį.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - CO2 inkubatoriai

CO2 inkubatoriai (CellXpert® C170i)

Ląstelių kultūrų inkubatorius "CellXpert®" - rytojaus kultūra

Ieškote 170 L klasės ląstelių kultūrų inkubatoriaus, kurį būtų galima lengvai išvalyti ir kuris užtikrintų optimalias au...