Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Sunkiasvorių krovinių amortizatoriai (HI Series) ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Sunkiosios pramonės amortizatorius HI serija

Paprasti apsauginiai stabdžiai didelėms mašinoms

"ITT Enidine Inc." sunkiųjų pramonės įrenginių amortizatoriai (HI serija) užtikrina saugią sunkiųjų mašinų, kranų ir įrangos apsaugą produktų perkėlimo ir judėjimo metu.

Didelio skersmens sunkiųjų smūgių amortizatoriai yra individualiai suprojektuoti taip, kad įvairiomis sąlygomis sulėtintų judančius krovinius ir atitiktų pramonėje nustatytus saugos standartus. Tilto kranų, vežimėlių platformų, tiltinių kranų valdymas, didelių konteinerių perkėlimas ir saugios transporto stotelės - tipiniai naudojimo būdai. Pramonėje patikrintos projektavimo technologijos kartu su visame pasaulyje įdiegtais gaminiais užtikrina optimalų veikimą, pranokstantį net reikliausių klientų lūkesčius.

Prieš gaminant HI serijos amortizatorius, kompiuteriu imituojamos reakcijos kreivės, kad būtų galima sumodeliuoti realias sąlygas, patikrinti gaminio veikimą, patvirtinti slopinimo charakteristikas ir sukurti konstrukcijas su individualiai pritaikytomis droselinėmis angomis, tinkančiomis įvairioms sąlygoms ar specifiniams slopinimo reikalavimams.

ITT Enidine Inc. HI serijos amortizatoriai turi azotu maitinamą (priežiūros nereikalaujančią) sistemą, užtikrinančią sklandų lėtėjimą ir visišką stūmoklio traukės grįžimą. Dėl padidinto kiaurymės ploto optimaliai sugeriama energija ir užtikrinamas didesnis saugos koeficientas. Pažangi "ITT Enidine Inc." bandymų įranga užtikrina konstrukcijos vientisumą ir gaminio veikimą.

Jautājums par produktu