Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Elastomeriniai izoliaciniai laikikliai ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Nestandartiniai elastomerai ir triukšmo slopinimo įtaisai

Triukšmo, vibracijos ir energijos slopinimo komponentai
"Enidine" gaminami elastomeriniai slopinimo elementai gerokai sumažina triukšmą ir slopina vibraciją.". Be standartinės gaminių linijos, "Enidine" kuria nestandartinius elastomerų gaminius, naudodama naujausias medžiagų kūrimo, bandymų ir greito prototipų kūrimo priemones ir metodus. Šie gaminiai papildo esamus "Enidine" smūgių ir vibracijos izoliacijos pasiūlymus, todėl "Enidine" yra vienintelis smūgių ir vibracijos izoliacijos šaltinis.

Dėl "Enidine" elastomerinių slopinimo elementų sistemos veikia sklandžiau, tyliau ir trumpiau prastovi, o tai reiškia, kad jų tarnavimo laikas yra ilgesnis. Taikoma biuro mašinoms, pramoninei įrangai, elektronikai ir kitoms sistemoms, kuriose reikia slopinti vibraciją. Tarp "Enidine" elastomerų gaminių yra ne tik "gatavų" smūgių, vibracijos ir triukšmo kontrolės problemų sprendimų, bet ir pagal užsakymą sukurtų sprendimų, skirtų mechaniškai sudėtingiems ar aplinkos sukeltiems smūgiams ir vibracijai.

"Enidine" kokybės užtikrinimo programa, atitinkanti tarptautinį ISO 9001 standartą, apima visus projektavimo, gamybos ir administravimo aspektus. Ši programa užtikrina, kad kokybiški gaminiai būtų projektuojami, gaminami ir pristatomi pagal specifikacijas ir tenkintų mūsų klientų poreikius. Bendrovės "Enidine" kokybės sistema ir toliau atitinka MIL-I-45208 ir MIL-STD-45662 reikalavimus.

Jautājums par produktu