Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Hidrauliniai amortizatoriai (HD/HDN Series) ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Didelio galingumo amortizatoriai HD/HDN serija

Didelės įrangos lėtėjimas
"Enidine HD/HDN" serijos didelės apkrovos amortizatoriai apsaugo įrangą nuo stiprių smūgių tokiose srityse kaip automatizuotos sandėliavimo ir paieškos sistemos bei tiltiniai kranai. Siūlomi įvairių eigos ilgių ir slopinimo charakteristikų amortizatoriai, kad pagerintų įrangos eksploatavimo trukmę ir atitiktų griežčiausius lėtėjimo reikalavimus.

Dėl ypatingos kompaktiškos konstrukcijos šie amortizatoriai leidžia sklandžiai ir saugiai lėtinti didelių energijų - iki 903,879 Nm per ciklą. Šiuose modeliuose vietoj mechaninės grįžtamosios spyruoklės naudojamas vidinis oro pripildytas oro pūslės akumuliatorius, todėl jie apskritai yra trumpesni ir lengvesni. Cinkuoti išoriniai komponentai užtikrina geresnę paviršiaus apsaugą. Naudojimui itin agresyvioje aplinkoje siūlome specialią stūmoklio strypo medžiagą ir specialią epoksidinių dažų dangą. Visi "Enidine" hidrauliniai amortizatoriai, skirti didelėms apkrovoms, atitinka OSHA, AISE, CMAA ir kitas saugos specifikacijas, pavyzdžiui, DIN ir FEM.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Hidrauliniai amortizatoriai

Nereguliuojami hidrauliniai amortizatoriai

"Enidine PXR" serijos mažos skylės nereguliuojamieji hidrauliniai amortizatoriai gali prisitaikyti prie įvairių energijos sąnaudų sąlygų. Ši nauja išplėsta pramoninių amortizatorių, atsparių pažeid...