Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Mašinų vibracijos slopintuvai (Visco-Elastic Support (VES)) ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Konstrukcijų apsauga

Viena iš efektyviausių atsinaujinančiosios energijos formų yra hidroenergija. Tipinė hidroelektrinė gamina elektros energiją naudodama hidroagregatus. Laikui bėgant dėl aukšto dažnio virpesių, kuriuos sužadina periodinės ir stochastinės hidraulinių mašinų ir generatorių jėgos, dažnai kyla su šiais generatoriais susijusių problemų. Vibracija paprastai būna stipriausia ties kreipiančiuoju guoliu virš generatoriaus rotoriaus, todėl generatorius ir aplinkinė konstrukcija patiria didelę žalą.

ITT "Enidine" sukūrė naują viskoelastinės atramos (VES) gaminių asortimentą, kuris užtikrina geresnes dinamines rotoriaus guolių sistemos charakteristikas ir sumažina guolio atraminę konstrukciją veikiančią šiluminę jėgą.

VES veikimo principas - užtikrinti didelį dinaminį standumą su papildomu rotoriaus guolių sistemos slopinimu, tuo pat metu išlaikant mažą statinį standumą šiluminiam judėjimui.

Taip sumažinamas generatoriaus dinaminis atsakas ir išvengiama pernelyg didelių šiluminių jėgų perdavimo atitinkamoms konstrukcijoms, todėl pailgėja generatoriaus bei konstrukcijos tarnavimo laikas ir padidėja jėgainės galia.

  • ITT "Enidine" pritaiko modelius, kad jie atitiktų tikslius jūsų reikalavimus. Susisiekite su mumis ir aptarkite savo taikomuosius reikalavimus.

Jautājums par produktu