Katalogas

ITT Enidine GmbH

Grįžti į sąrašą

Vielinių lynų izoliatoriai ITT Enidine GmbH

Jautājums par produktu  

Aukštos kokybės vibracijos kontrolės produktai

Jei ieškote aukštos kokybės lynų izoliatorių ir kompaktiškų lynų izoliatorių, "ITT Enidine Inc." yra jūsų kompetentingas partneris. Laidų izoliatoriai gaminami iš nerūdijančiojo plieno lynų, o tvirtinimo strypai - iš aliuminio, todėl veiksmingai slopina vibraciją. Dėl atsparumo korozijai jie išlieka stabilūs ir gerai veikia įvairiose srityse ir įvairiomis aplinkos sąlygomis. Izoliatorių neveikia alyva, chemikalai, abrazyvinės medžiagos, ozonas ir ekstremalios temperatūros.

Kompaktiškas vielinio lyno izoliatorius yra mažesnis nei įprastos konstrukcijos ir mažoje erdvėje amortizuoja smūgius bei vibraciją. Vieno taško montavimas suteikia lankstumo integruojant su esamais gaminiais.

Dėl daugybės montavimo galimybių, gnybtų modelių ir dydžių variantų spiralinio izoliatoriaus gaminiai padeda patenkinti visus pramoninės, karinės ir komercinės paskirties reikalavimus. Bendrovė "ITT Enidine Inc." įsipareigojo užtikrinti kokybę ir visi gaminiai atitinka DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 ir MIL-E-5400 standartus.

Tiek kompaktiškus lynų izoliatorius, tiek lynų izoliatorius galima naudoti virtuvės komponentuose, kur varikliai ir ventiliatoriai perduoda vibraciją gretimiems komponentams. Juos taip pat galima naudoti vibracijai ir šiluminiam išsiplėtimui kontroliuoti.

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Vielinių lynų spyruoklės

Vielinių lynų spyruoklės

Vibracijos slopinimas mažoje pakuotėje

Naudokite kompaktiškus "ITT Enidine Inc." vielinių lynų izoliatorius, kurie geriausiai slopina vibraciją. Kompaktiškos konstrukcijos...