Katalogas

HME - Technologies GmbH

Grįžti į sąrašą

Nano aukso milteliai (7440-57-5) HME - Technologies GmbH

Jautājums par produktu  

Specifikacijos:

  • APS(nm): 15
  • Grynumas (%): >99
  • Pasiūlymas Taikymas Dozė (ppm): Atskieskite į vandens pagrindo tirpiklius 1-5 ppm koncentracijos
  • Spalva: šilkmedžio

Aukso nanodalelių tirpalas ruošiamas disperguojant 15 nm ar dar mažesnes aukso nanodaleles į vandens tirpalą. Paruošimas baigsis vienalyčiu neutraliu, stabilios spalvos tirpalu. Aukso nanodalelių tirpalas atrodo silpnai raudonas, o ne aukso rudos spalvos. Aukso nanodalelių tirpalas atrodo azūrinis, kai jis kondensuojasi pridėjus kitos medžiagos. Tirpalas yra valgomas žmonėms ir visiškai saugus liestis su oda. Kaip ir sidabro nanodalelės, Au nanodalelės yra atsparios antibiotikams.

Taikymo sritys:

Au nanodalelės, dedamos į kosmetikos gaminius, atlieka balinimo, senėjimą stabdančių ir minkštinamųjų medžiagų vaidmenį; arba kaip maisto dažikliai organizmai; genetinis identifikavimas; aplinkos valymo produktai, skirti rafinuoti; naudojami maisto produktuose, kosmetikoje kaip konservantai; naudojami antibakterinių, antimikrobinių, priešuždegiminių vaistų ir medicinos įrangos, sveikatos priežiūros priemonių, grožio priežiūros įrangos gamyboje. Gyvenimo kasdienės prekės, tokios kaip maistas, gėrimai, nano aukso muilas, dantų šepetėliai, visų rūšių grožio kaukės ir kt.

Laikymo sąlygos:

Vandens dispersija su nanodalelėmis turi būti apsaugota nuo saulės spindulių.
Gaminys skirtas moksliniams tyrimams ir plėtrai, o naudotojas turi būti profesionalus asmuo (Šis asmuo turi žinoti, kaip naudoti šį gaminį).
Nanodalelių dispersijos yra nanodalelių suspensijos vandenyje. Šios dispersijos gali būti naudojamos tokios, kokios yra, arba skiedžiamos tinkamais (suderinamais) tirpikliais. Dispersijose esančios nanodalelės laikant kartais gali nusėsti, tokiu atveju prieš naudojimą jas galima sumaišyti (suplakti).

Jautājums par produktu