Katalogas

HME - Technologies GmbH

Grįžti į sąrašą

Nano volframo karbido milteliai (HE-C-005, 12070-09-9) HME - Technologies GmbH

Jautājums par produktu  

Specifikacijos:

  • APS(nm): 80
  • Grynumas (%): >99,9
  • Savitasis paviršiaus plotas (m2/g): 60
  • Tūrio tankis (g/cm3): 3.2
  • Tankis(g/cm3): 15.5
  • Kristalo forma: šešiakampis
  • Spalva: juoda

Pastaba: pagal vartotojo reikalavimus dėl nanodalelių galime pateikti skirtingo dydžio produktų.

Produkto savybės:

Nano volframo karbido milteliai, turi didelį grynumą, dalelių dydis vienodo dispersijos gera, yra svarbi žaliava gaminant cementuotą karbidą, nano volframo karbido milteliai gali padaryti kietas lydinys turi daug daugiau puikių savybių
Nano volframo karbido milteliai, išskyrus tai, kad turi didelį kietumą, kietas karalius išorėje, vis dar turi atsparumą dilimui, atsparumą korozijai, temperatūrai ir tt
lydymosi temperatūra buvo 2860 ° C ± 50 ° C, virimo temperatūra buvo 6000 ° C, taip pat netirpsta vandenyje, stiprus atsparumas rūgštims, didelis kietumas ir elastingumo modulis.

Taikymo sritys:

Nano volframo karbido milteliai, naudojami kompozitinėse medžiagose, pagerina jų eksploatacines savybes: Nano volframo karbido ir kobalto (WC-Co) kompozitinių savybių karbido miltelių paruošimas yra pagrindinė žaliava ir dilimui atspari danga. Tokie kaip: pjovimo įrankiai, kompiuteriai, mašinos ir t. t.; 2 Nano volframo karbido milteliai, tinkami mechaniniam apdorojimui aukštoje temperatūroje, gali gaminti pjovimo įrankius, konstrukcinių medžiagų krosnis, reaktyvinius variklius, dujų turbinas ir purkštukus ir t. t.

Laikymo sąlygos:

Šis produktas turėtų būti laikomas sausoje, vėsioje ir sandarioje aplinkoje, negali būti veikiamas oro, be to, turėtų būti vengiama didelio slėgio, pagal įprastą prekių gabenimą.

Jautājums par produktu