Katalogas

HME - Technologies GmbH

Grįžti į sąrašą

Nano geležies oksido milteliai (HE-O-011, 1309-37-1) HME - Technologies GmbH

Jautājums par produktu  

Specifikacijos:

  • APS(nm): 50*200
  • Grynumas (%): >99,99
  • Savitasis paviršiaus plotas (m2/g): 145-245
  • Tūrinis tankis (g/cm3): 1.4-3.8
  • Tankis(g/cm3): 4.2
  • Kristalo forma: plokščioji
  • Spalva: raudona

Pastaba: pagal vartotojo reikalavimus dėl nanodalelių galime pateikti skirtingo dydžio produktų.

Produkto savybės:

A-Fe2O3 nano struktūra dujų jutiklio, katalizės, magnetinio įrašymo ir biomedicinos srityse turi plačias taikymo perspektyvas. Dėl a-Fe2O3 nanometrinių medžiagų savybių ir struktūros formos, todėl žmonės visada kreipia dėmesį į tai, kaip gauti a-Fe2O3 produkto valdomą morfologinę struktūrą. Šiuo metu daugelis mokslininkų span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3, pavyzdžiui, natrio oleino ir morfologijos, naudojant hidroterminį įgijo verpstės, pavyzdžiui, sferos, kubo, baro, juostos ir linijinių a-Fe2O3 nanomedžiagų seriją, dėl pirmiau minėto produkto struktūros metodo ir kaip tankus atsakas įvesti įvairių organinių paviršinio aktyvumo medžiagų sistemą, kuri suteiks galutinio produkto taikymo ir plovimo nepatogumų. Pastaruoju metu mūsų bendrovė taiko specialų didelio masto kontroliuojamų, pavyzdžiui, akytų dribsnių a-Fe2O3 nanomedžiagų, kontrolės metodą, nes dėl didelio savitojo paviršiaus aktyvumo centro, kaip katalizatoriaus, sudaromos reikiamos sąlygos dideliam selektyvumui ir katalizatorių dideliam reaktyvumui. Kai a-Fe2O3 pasiekė po nanometrą, kaip kietojo kuro degimo katalizatorius nuo bendro kuro degimo greičio ir pagerinti degimo greitį, tai 1 ~ 10 kartų gaminti dideles raketas ir raketas.

Naudojimas:

Jis gali būti plačiai naudojamas pigmentuoti statybinį dirbtinį marmurą ir spalvotą cementą. Jo pigmentas akvarelei, dažų spalvai, dažams ir gumos, plastiko spalvai, taip pat gali būti naudojamas magnetinių medžiagų pramonėje.

Laikymo sąlygos:

Šis produktas turėtų būti laikomas sausoje, vėsioje ir sandarinimo aplinkoje, negali būti veikiamas oro, be to, turėtų būti vengiama didelio slėgio, pagal įprastą prekių transportavimo

Jautājums par produktu