Katalogas

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

"I portugališkai kalbančių šalių kultūros ir verslo susitikimas" vyks 2024 m. liepos 8-13 d. Brazilijoje.

Renginį, kuriam institucinę paramą teikia Portugališkai kalbančių šalių bendrija (CPLP), remia Jaunųjų eksportuotojų institutas (IJE), kuris yra EEN Brasil konsorciumo - Europos įmonių tinklo (EEN) Brazilijos branduolio, kuriam vadovauja Brazilijos mokslo ir technologijų informacijos institutas (Ibict), narys.


Susitikime dalyvauja devynių Portugalijos kaimyninių šalių bendrijos (CPLP) valstybių narių atstovai ir "juo siekiama stiprinti kultūrinį ir ekonominį bendradarbiavimą tarp bendrijos narių", teigia Ibict.


Programoje numatytos paskaitos, apskritieji stalai, seminarai, vyriausybių darbotvarkės ir verslo turai.

Atidarymo ceremonija vyks liepos 8 d. Nacionalinio muziejaus auditorijoje ir "suburs visas valdžios ir verslo institucijas į vieną vietą. Renginio metu 12.07. vyks mugė ir mugė Brazilijos technologijų parke - BIOTIC, kurioje dalyvaus užsienio įmonės", - sako Ibict, pranešdama, kad vyks "verslo turai ir renginys "BIOTIC". vyks "verslo turai ir renginys "The Match", verslo modelių pristatymo susitikimas diplomatinėms atstovybėms, priklausančioms CPLP ambasadoms Brazilijoje, kuris vyks ribotai.