Katalogas

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Labai autonomiškas kombinuotas gręžimas, frezavimas ir pjaustymas mažiems ir vidutinio dydžio plieno gaminiams

Pristatome "Voortman V623" - aukščiausios klasės gręžimo, frezavimo ir pjaustymo stakles, skirtas nepertraukiamam darbui be įgulos.

V623 gali apdoroti labai platų profilių asortimentą ir efektyviai juos gaminti logiška išėjimo seka, maksimaliai išnaudojančia kryžminį transportavimą. V623 išsiskiria naujovišku griebtuvo vežimėliu.
Ši funkcija panaikina beveik visus suspaudimo apribojimus ir leidžia automatiškai pakrauti beveik bet kokį profilį be operatoriaus įsikišimo ar net be papildomų privirintų laikinų griebtuvo laikiklių. Įrengtas su mūsų pažangia VACAM valdymo programine įranga, V623 padeda mašinos operatoriui pasiekti didžiausią efektyvumą. Programinė įranga užtikrina visišką visų buferių matomumą įvežimo, išvežimo ir trumpo gaminio pašalinimo metu, todėl galima sklandžiai valdyti visą procesą.

Efektyvus įrankių perkėlimas

Centriniame keitiklyje telpa iki 42 įrankių, todėl galima sklandžiai keisti įrankius trijuose gręžimo mazguose ir užtikrinti efektyvų darbą. Pridėti naujus įrankius paprasta. Keitiklis kartu su pneumatiniu įrankių valdymu užtikrina nepertraukiamą gamybą su minimalia priežiūra.
Jis supaprastina įrankių transportavimą iš keitiklio į gręžimo veleno įrankių tvarkyklą ir tarp ašių, kad būtų galima automatiškai keisti įrankius, taip padidindamas sistemos efektyvumą ir užtikrindamas ilgesnę bepilotę gamybą.

NAUJIENA Novatoriškas griebtuvas

V623 leidžia neprilygstamai efektyviai gaminti beveik bet kokį profilį iki 300 x 300 mm. Jo naujoviškas griebtuvo vežimėlis užtikrina neribotą profilių užspaudimą ir leidžia automatiškai krauti be operatoriaus įsikišimo. Griebtuvo žandikaulis pritvirtina medžiagą iš išorės, o hidraulinis cilindras reguliuoja prispaudimo jėgą, kad būtų apsaugoti jautrūs profiliai. Pneumatinis jutiklis aptinka medžiagą ir leidžia griebtuvo vežimėliui priartėti prie profilių 60 m/min greičiu, kad būtų užtikrintas greitas ir sklandus gamybos procesas.

Daugiau naujienų

Praėjusiais metais "Voortman Fabricator" - išties revoliucinė naujovė, užklupusi plieno pr...