Katalogas

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Jūsų sferinių slydimo guolių ir trauklių galvučių specialistas

Nuo 1982 m., kai buvo įkurta WSW, mes nuolat tobulėjame. Šiandien įmonė yra viena didžiausių Europoje specializuotų sferinių slydimo guolių, trauklių galvučių, specialių guolių ir specialių dalių tiekėjų. Dėl savo 40 metų patirties ir išsamių žinių žinome, kas jaudina mūsų klientus. Todėl deriname savo stipriąsias puses ir iš vieno šaltinio visoje vertės grandinėje tiekiame paruoštus naudoti sprendimus, pritaikytus įvairioms reikmėms, aukščiausios kokybės ir sąžiningomis kainomis. Be to, per pastaruosius kelerius metus nuolat plėtėme savo sistemų verslą, todėl WSW tapo komplektinių mazgų ir pritaikytų gaminių tiekėja įvairių pramonės šakų gamintojams.

Nesvarbu, ar tai būtų sprendimai mechanikos inžinerijai, automobilių pramonei, ar energijos gamybai - mūsų filosofija visada tokia:


Veiksminga. Saugu. Ekonomiškas

Laikydamasi šio šūkio, WSW gamina ir parduoda tik aukštos kokybės gaminius už priimtiną kainą. Kokybės standartai yra mūsų prekinis ženklas ir yra tvirtai įtvirtinti įmonėje. Tai, be kita ko, atsispindi mūsų kokybės valdymo sistemoje, sertifikuotoje pagal DIN 9001:2015. Nesvarbu, ar tai būtų nacionaliniai, ar tarptautiniai gamybos įrenginiai - WSW gaminami produktai gaminami pagal mūsų brėžinius, specifikacijas ir yra nuolat kontroliuojami. Be to, tiekėjai atrenkami pagal griežtus kriterijus ir reguliariai tikrinami.

Ypač nuolat didėjančios konkurencijos ir su ja susijusio kainų mažėjimo laikais kaina tam tikru momentu daro įtaką gaminio kokybei. Tačiau WSW ir toliau skirs didžiausią dėmesį kokybei, kad užtikrintų aukščiausią įmanomą mūsų klientų ir mūsų gaminių saugumo lygį - tuo visada galėjome pasikliauti. Būtent todėl gerai žinomi originalios įrangos gamintojai iš įvairių pramonės šakų jau seniai naudoja mūsų sprendimus, nes vertina mūsų paslaugas, nuoseklią mūsų sprendimų kokybę ir optimalų kainos ir kokybės santykį.