Katalogas

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

"Borrmann Brenner Berlin" dujiniai degikliai

Taikymo sritis:

Katilų, krosnių ir mašinų šildymas pramonėje ir prekyboje

Programos struktūra:
Pagal šią programą siūlome spindulinius degiklius ir viryklių degiklius, skirtus ekonomiškam katilų ir mašinų šildymui, taip pat daugeliui specialių užduočių. Reikalavimai tokioms šildymo sistemoms yra įvairūs ir skirtingi. Todėl dažnai neįmanoma naudoti standartinių prietaisų įvairioms paskirtims. Dėl šios priežasties, be standartinių degiklių, pagal užsakymą gaminami specialūs degikliai ir speciali įranga, kurie, atsižvelgiant į problemą, optimaliai pritaikomi eksploatavimo sąlygoms, kad būtų užtikrintas ekonomiškas ir racionalus naudojimas.

Techninės savybės:
Borrmann Brenner Berlin sukūrė šių degiklių sistemų modulinę sistemą. Priklausomai nuo reikalavimų, iš šių įrenginių galima pritaikyti šildymo sistemą. Srautiniai ir virykliniai degikliai gaminami įvairių formų ir dizaino, juos sudaro atskiros degiklių galvutės, sumontuotos ant bendro maišymo vamzdžio. Atraminio vamzdžio forma, taigi ir bendra degiklių sistemos forma bei liepsnų kampinė padėtis pritaikoma prie atitinkamos degimo kameros ir katilo ar šildomų krosnių formos.

Pagrindinis konstrukcijos privalumas yra tas, kad visas degiklis veikia su centriniu antgaliu, kuris įrengtas taip, kad pirminis oro įsiurbimas dujų ir oro mišiniui gaminti būtų už degimo kameros ribų, todėl užtikrinamas nepriekaištingas degimas. Degiklių brėžiniuose atkreipkite dėmesį į įkišimo ilgius.
Pateikiame žiedo, ovalo ir linijinės formos reaktyvinių arba viryklinių degiklių pavyzdžių.
Visi degikliai pasižymi dideliu našumu net ir esant mažiems matmenims, yra nejautrūs skersvėjams ar vibracijai ir patikimi eksploatuojant šiurkščioje statybvietėje.
Gaminame ne tik standartinius prietaisus, bet ir galime suprojektuoti degiklius pagal jūsų specialius reikalavimus, kai imamės projektuoti, planuoti ir gaminti suskystintomis dujomis kūrenamus prietaisus. Į mūsų pasiūlymą taip pat gali būti įtrauktas degiklių valdymas ir reguliavimas. Atsiųskite mums savo informaciją.


Paprastai mašinų degikliai yra prietaisai, kurių dujų srautas yra didelis, todėl dėl oficialių taisyklių juose pagal jų paskirtį ir naudojimo būdą turi būti įrengti saugos įtaisai, kad būtų išvengta pavojų, kurie gali kilti dėl nesudegusių išsiskiriančių dujų.

Dėl šios priežasties siūlome įvairių įrangos variantų degiklius, kad juos būtų galima įrengti pagal numatytą paskirtį ir prekybos asociacijų rekomendacijas, nelaimingų atsitikimų prevencijos taisykles ir ADR.

Mes mielai patarsime, kaip pasirinkti reikiamus įrangos variantus.

Daugiau naujienų

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Esame profesionaliems naudotojams skirtų suskystintų naftos dujų jungiamųjų detalių ir degiklių t...