Katalogas

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

"Perndorfer Maschinenbau" pjovimo vandens srove sistema

"Perndorfer Maschinenbau" yra tinkamas partneris, kai reikia modernios pjovimo vandens srove sistemos ir specialiai pritaikytos mašinos. Nuo pat mūsų įmonės įkūrimo 1985 m. mūsų veiklai būdingas aukštos gaminių kokybės ir klientų pasitenkinimo siekis. Pirmąją pjovimo vandens srove sistemą sukūrėme dar 1991 m. ir nuo to laiko sugebėjome modernizuoti ir plėsti asortimentą. Grynojo vandens pjovimo variantas tinka minkštesnėms medžiagoms, pavyzdžiui, putplasčiui ir odai, pjauti. Abrazyvinis pjaustymas vandens srove - tai tinkama technologija kietesnėms medžiagoms, tokioms kaip keramika ar metalas, pjaustyti.
Įsigykite tinkamą pjaustymo vandens srove sistemą

Kokia pjaustymo vandens srove sistema geriausiai tinka jūsų tikslams, priklauso ne tik nuo medžiagos tipo, bet ir nuo reikiamo pjovimo našumo bei kitų aspektų. Pjovimo vandens srove kategorijoje išskiriamos šešios gaminių grupės: WSS RW - grynas vanduo / grynas vanduo, vamzdžių apdirbimo įrenginiai (WSS Tube), portalinės konstrukcijos sistemos (WSS Portal), konsolinės konstrukcijos įrenginiai (WSS Cantilever), plokščiųjų vamzdžių sistemos (WSS Combi) ir specialūs WSS įrenginiai pagal individualius klientų reikalavimus. Iš mūsų galite tikėtis kompetentingų ir suprantamų patarimų renkantis individualiai pritaikytą pjovimo vandens srove sistemą.
Viskas apie pjovimo vandens srove sistemas

Pjovimo vandens srove sistemos įsigijimas yra svarbiausia prielaida norint pjauti medžiagas pagal reikiamą dydį. Jei reikia, modernią pjovimo sistemą papildo periferiniai įrenginiai. Perndorfer WSS periferinių įrenginių asortimentas apima nuo siurblių ir vandens valymo iki abrazyvinių transporterių. Nėra abejonių - tik funkcionali ir patogi valdymo sistema leidžia optimaliai išnaudoti pasirinktą vandens pjaustymo sistemą. Todėl iš mūsų galite įsigyti vandens pjovimo sistemą, kurioje įdiegta aukštos kokybės mašinų valdymo programinė įranga.

Pirkite vandens pjovimo sistemą ir mėgaukitės mandagiu aptarnavimu

Patyrę specialistai ir išskirtinis aptarnavimas reikalingi būtent dėl to, kad perkant vandens pjovimo sistemą reikia atsižvelgti į daugybę dalykų. Esame pasirengę jums padėti, jei reikia patarimo dėl gaminių ar bendrų sprendimų koncepcijų. Siūlome atitinkamus techninius ir mechaninius mokymus, kad jūs ir jūsų darbuotojai būtų susipažinę su pasirinkta pjovimo vandens srove sistema.
Ar norėtumėte įsigyti individualiai pritaikytą pjovimo vandens srove sistemą iš eksperto? Laukiame jūsų telefonu arba el. paštu, kad galėtume pasirūpinti jūsų projektu.

Daugiau naujienų

Laukiame jūsų apsilankant 26-ojoje tarptautinėje lakštinio metalo apdirbimo technologijų parodoje...

"Perndorfer Maschinenbau" modernizuoja senus įrenginius ir mašinas.

Įrengtos naujo...