Katalogas

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

"Lehnert GmbH" iš Fernvaldo (Vidurio Hesenas) per praėjusius metus padidino apyvartą 40 proc. / Įteiktas "Ateities darbdavio" ženklas

Bendrovės "Lehnert GmbH" generalinis direktorius Lutzas Köppenas šiomis dienomis smagiai juokiasi: jo įmonei neseniai buvo suteiktas "Ateities darbdavio" ženklas. Vidutinio dydžio įmonei, kuri specializuojasi pertvarų sistemų ir pramoninio interjero statybos srityje, tai gera žinia tuo metu, kai labai trūksta kvalifikuotų darbuotojų. "Labai didžiuojuosi šiuo apdovanojimu", - prisipažįsta Köppenas. Apdovanojimas rodo, kad įmonė ne tik ekonomiškai sėkminga, bet ir ypač daug dėmesio skiria savo darbuotojams.
Praėjusiais metais 40 proc. padidinusi apyvartą iki 24,5 mln. eurų, bendrovė "Lehnert" darbo vietoms siūlo funkcionalias ir estetiškas patalpų koncepcijas, užtikrinančias lanksčias plėtros galimybes ir geriausią akustiką. Tai, kad sėkmė nėra savaime suprantamas dalykas, o susijusi su įmonėje dirbančiais žmonėmis, dabar dar kartą pabrėžė apdovanojimas. Paraiškoje įmonė surinko balus penkiose srityse: šiuolaikinė lyderystė, inovatyvumas, skaitmeninės transformacijos statusas, draugiškumas darbuotojams ir įdarbinimo strategijos. 85 darbuotojai, įskaitant tris praktikantus, šiuo metu naudojasi pozityvia darbo aplinka įmonėje.
Šiais metais darbuotojų skaičių planuojama dar padidinti, įdarbinti 5-10 naujų kolegų ir du naujus praktikantus, daugiausia komercijos ir technikos srityse. Ieškome pramonės ir biuro tarnautojų, technikų ir braižytojų. Be daugybės papildomų mokymų galimybių, ypač bus mokomasi IT žinių, kad visada būtume šiuolaikiški. "Stengiamės agresyviai skatinti skaitmeninimą mūsų įmonėje", - sako generalinis direktorius. Ši tema vertinama kaip puiki galimybė ateityje išlikti konkurencingiems.

Daugiau naujienų

Elegantiški plieno ir stiklo pertvarų elementai
Lofto...