Katalogas

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

30.05.2023 13:05

Naujas prekės ženklo identitetas: Sveiki atvykę į KÖRBER Fittings

Vis sudėtingesniame pasaulyje būtina nuolat keistis, kad neprarastume ryšio.

Šį pokytį dabar darome matomą - tai mūsų naujoji įmonės komunikacija. 2023 m. vasario mėn. visa KÖRBER išvaizda buvo iš esmės modernizuota ir pritaikyta ateičiai.



Pakeistas prekės ženklo pavadinimas, naujas optimizuotas logotipas, taip pat naujas šriftas, prekės ženklo dizainas taip pat bus optimizuotas ypač skaitmeninei žiniasklaidai. Pasaulis keičiasi Mūsų pasaulis tampa vis sudėtingesnis. Socialiniai, politiniai ir ekonominiai pokyčiai yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Beveik kasdien turime prisitaikyti prie naujų dalykų.


O jei neatsiliekame nuo laikmečio, greitai prarandame ryšį su ...

ir mes keičiamės kartu su juo. KÖRBER taip pat nuolat keičiasi. Produktai ir paslaugos toliau tobulinami, ateitį formuoja nauja įmonės vadovybė. Tokie nuolatiniai pokyčiai yra būtini, ir mes juos aktyviai sprendžiame, kad galėtume kurti sėkmingą ateitį.



Dabar šiuos pokyčius darome matomus - su nauja įmonės komunikacija.Nauja išvaizda Pirmas dalykas, kurį neabejotinai pastebėsite, yra mūsų naujas logotipas ir pakeistas prekės ženklo pavadinimas. Pastarasis buvo pritaikytas ir dabar jame taip pat yra produktų kategorijos pavadinimas: furnitūra. Taip norime išryškinti savo profilį ir pabrėžti savo gaminių asortimento platumą. Žodinis prekės ženklas sukurtas šriftu "Barlow". Šis šriftas kilęs iš DIN standarto šrifto ir tipografiniu būdu perteikia mūsų teiginį apie patikimumą, tikslumą ir kokybę. Mūsų ženklas buvo toliau vystomas evoliuciškai: Tarpai ir tarpai buvo optimizuoti, o išlenkimas pakoreguotas taip, kad dabar jis yra techniškai tikslesnis. Nuo šiol prekės ženklo užrašas su teiginiu apie prekės ženklą rašomas šriftu. Tai išreiškia mūsų asmenybę ir meistriškumą.


Mūsų šeimos valdomoje įmonėje veikia atsidavę žmonės, kurie yra atsakingi už gamybą, kokybės užtikrinimą ar procesus ...

įrodyta kokybė. Tačiau modernizacija neapsiriboja tik mūsų prekės ženklo identitetu. Per daugiau nei 65 įmonės istorijos metus daug kas pasikeitė. Aukšti mūsų keliami darbo kokybės standartai ir toliau augo.



Laikomės šios patikrintos koncepcijos, kad taptume dar šiek tiek geresni. "Vertybes galima išsaugoti tik keičiantis" - Richardas Löwenthalis (1908-1991), vokiečių ir anglų publicistas ir politologas