Katalogas

TELE Haase Steuergeräte GmbH

TELE Haase Steuergeräte GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008
  • DIN EN ISO 14001:2004

TELE Haase Steuergeräte GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008
  • DIN EN ISO 14001:2004

20.10.2022 00:10

"eCap" - energijos jutiklis padeda taupyti energiją

"eCap" iš "TELE Haase" - tai ryšio funkciją turintis galios jutiklis, skirtas tiksliam analoginių verčių matavimui ir skaitmeniniam duomenų apdorojimui. Jis perduoda išmatuotus duomenis per "Modbus" į PLC arba per daiktų interneto modulį į debesį ir gali būti naudojamas universaliai, nes turi lanksčias funkcijas. Be didelių pastangų modifikuotas galios jutiklis renka visus svarbius skaitmeninius duomenis, reikalingus mašinų ir sistemų optimizavimui, ir padeda klientams taupyti energiją, o tai naudinga ir mašinoms, ir biudžetui.

Energijos suvartojimo matavimas ir optimizavimas
"TELE eCap" padeda klientams išmintingai naudoti energiją ir mažinti eksploatacines išlaidas. Tiksliai matuojant analogines elektrines vertes, kurios nuskaitomos iš mašinos naudojant "eCap", naudotojas gauna patikimą duomenų bazę, kurią galima apdoroti skaitmeniniu būdu, paruošti analizei ir vizualizuoti. "eCap" yra universali, todėl joje galima rasti reikiamą informaciją įvairiose taikymo srityse. Dėl spartaus duomenų perdavimo "eCap" leidžia nedelsiant reaguoti į besikeičiančias aplinkybes. Tokiu būdu gauti skaitmeniniai duomenys ne tik apsaugo įrangą nuo sugadinimo ar gedimo, bet ir padeda optimizuoti efektyvumą ir našumą.

"eCap" idealiai tinka:
  • Energijos valdymas
  • Energijos vartojimo efektyvumo didinimas
  • Apkrovos balansavimas
  • Procesų ir įrenginių stebėsena
  • Prognozuojama techninė priežiūra
  • Duomenys - lemiamas veiksnys

"eCap" matuoja įtampą ir srovę labai didele skiriamąja geba ir apskaičiuoja daugelį kitų verčių, pavyzdžiui, galią, galios koeficientą, energiją ar dažnį. Ryšys vyksta per Modbus RTU. Jei mašinų ir sistemų matavimo duomenys yra suskaitmeninti, ribines vertes ir sistemos funkcijas galima nustatyti per debesį arba PLC naudojant programinę įrangą. Be to, duomenis galima įrašyti ir naudoti duomenų gavybai. Tai suteikia:m naudotojui galimybę atlikti analizes, priimti į ateitį orientuotus sprendimus ir optimizuoti savo programos veikimą.

Priklausomai

nuo taikymo srities

, "eCap"

galima sujungti su PLC, daiktų interneto vartais ar panašiomis sistemomis

. "

eCap" stebina aukštomis techninėmis charakteristikomis:
Puiki diskretizavimo skiriamoji geba: 24 bitai
Labai didelis jautrumas: 1/100.000 FMR
Didelė mėginių ėmimo sparta: 9800 mėginių per sekundę
Labai didelis tikslumas: iki 0,01 %
Skaitmeninė įvestis papildomoms stebėjimo funkcijoms integruoti vietoje.
Skaitmeninė išvestis, skirta stebimam įrenginiui, pvz., pavarai arba apsauginei relei, įjungti vietoje.


Patogus montavimas ir personalizavimas
"eCap" yra kompaktiško 45 mm/1,8 colio montavimo pločio, jį galima lengvai parametrizuoti atsuktuvu prietaiso priekinėje dalyje, kai jis yra išjungtas. Lengvai įdiegiamos konkrečiam klientui pritaikytos funkcijos, kurios užtikrina tikslų analoginių verčių ir tendencijų skaitmeninį vaizdą. Programinė įranga atnaujinama per Modbus RTU.

Su PLC arba daiktų interneto moduliu
TELE eCap taikymo pavyzdys - derinys su PLC. Šiuo atveju analoginės elektrinės vertės nuskaitomos iš mašinos, konvertuojamos į skaitmenines vertes ir kabeliu (Modbus RTU) perduodamos Modbus pagrindiniam įrenginiui. Šis variantas suteikia klientui galimybę gauti skaitmeninius duomenis tiesiogiai vietoje ir greitai reaguoti į mašinos veiklą.

Jei "eCap" yra sujungtas su daiktų interneto moduliu, iš mašinų surinktus duomenis interneto ryšiu galima perduoti į debesį. Tokiu būdu vartotojai, turintys įvairius įrenginius (kompiuterį, planšetinį kompiuterį, mobilųjį telefoną ir t. t.), gali pasiekti skaitmeninius matavimo duomenis iš bet kurios pasaulio vietos. Praktiškai "eCap" galima integruoti tiek į naujas, tiek į esamas sistemas (modernizuoti).