Katalogas

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

2022 m. tarptautinėje gamybos technologijų parodoje (IMTS) "Enidine" pristato naujus nerūdijančio plieno amortizatorius

Naujoji nerūdijančio plieno amortizatorių serija (CRS), skirta energijai sugerti atšiauriomis sąlygomis Rugsėjo 12-17 d. "ITT Enidine" pristatė naują produktų liniją

"Enidine" prekės ženklas, pasaulinis diferencijuotų produktų ir paslaugų pramonės, aviacijos, kosmoso, gynybos, geležinkelių ir transporto rinkoms lyderis, tarptautinėje gamybos technologijų parodoje (IMTS) 2022 m. pristato naują nerūdijančio plieno amortizatorių seriją "Corrosion Resistance Series" (CRS). Šį naująjį "Enidine ECO" ir "ECO OEM" serijų ekologiškų amortizatorių modelį bendrovė pristatė rugsėjo 12-17 d. Čikagoje esančiame "McCormick Place North Building" pastate.

"Šia plėtra "Enidine" papildo savo jau ir taip platų energijos sugėrimo produktų asortimentą nerūdijančio plieno ir ekologiškais sprendimais, skirtais darbui atšiaurioje aplinkoje pramonėje", - sakė "Enidine" pramonės pardavimų direktorius Gregas Hermanas. "Naujovė atitinka "Enidine" klientų poreikius ir yra pagrįsta išsamiais tyrimais bei klientų atsiliepimais. Džiaugiamės šia nauja aukštos inžinerijos, korozijai atsparių sprendimų linija, siūlančia patvaresnius variantus."

Nerūdijantis plienas - tai tvirtas ir tvirtas metalas, kuriame dera ilgaamžiškumas ir apsauga nuo korozijos, be to, jis atlaiko didesnį darbinį slėgį ir temperatūrą nei tradicinės medžiagos. Serijoje "Enidine CRS" pasinaudota šiais privalumais, be to, ji pasižymi ekologiška konstrukcija, kurios skysčiai yra saugūs aplinkai ir pakankamai lankstūs, kad galėtų prisitaikyti prie įvairių sąlygų energijos absorbavimo srityse.

Naujuosius "Enidine" CRS nerūdijančio plieno amortizatorius sudaro:

Išorinis cilindrinis korpusas ir grūdintas stūmoklio strypas pagaminti iš nerūdijančio plieno
Panašūs matmenys kaip ir populiariųjų ECO ir ECO OEM modelių
Nerūdijančio plieno montavimo priedai, tokie kaip džemperio veržlės ir stabdymo apvadai

Dabartinės "Enidine" amortizatorių linijos papildymas naudingas pramonės šakoms, kuriose vyrauja sudėtingos aplinkos sąlygos, pavyzdžiui, dažnos aukšto slėgio plovimo procedūros medicinos, maisto perdirbimo, pakavimo, chemijos ir jūrų pramonės srityse.

Daugiau naujienų

Apsilankykite pas mus

"MRO Europe 2023

ExCEL Londonas, Jungtinė Karalystė