Katalogas

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

"Harhues & Teufert" linijinė ruošinių laikymo sistema

Ruošinių laikiklių sistemai būdingi besisukantys ruošinių laikikliai. Tiksli linijinė ritininė kreipiančioji kartu su didelio atsparumo dantytu diržu su plieniniais įtempimo elementais nukreipia ruošinio laikiklius į bet kurią norimą padėtį.
Besisukančių ruošinių laikiklių sistema turi daug privalumų:

Trumpas ciklo laikas
Bet koks apdirbimas, surinkimas ir t. t. gali būti vykdomas linijinių ritinėlių kreipiančiųjų zonoje. Padėties nustatymo tikslumą iš anksto nustato dantytas diržas, todėl apdirbimo stotyje galima nekelti ir netvirtinti ruošinio laikiklio.

mažas vietos poreikis
Dėl linijinio išdėstymo reikia gerokai mažiau vietos nei, pavyzdžiui, naudojant sukamuosius stalus. Pastačius įrankių laikiklius žemiau apdirbimo lygio, sutaupoma papildomos vietos, todėl sistemą galima statyti labai siaurai.

lengvas integravimas į esamas sistemas
Lyginant su sukamaisiais stalais, linijinę ruošinių laikymo sistemą daug lengviau integruoti į esamas sistemas, ypač kalbant apie medžiagos padavimą ir nuėmimą.

Lankstus dizainas
Naująją ruošinių laikymo sistemą galima labai lengvai pritaikyti prie jūsų reikalavimų. Galima pasirinkti praktiškai bet kokį pageidaujamą ilgį, atstumą tarp atskirų ruošinių laikiklių, taip pat tvirtinimo plokščių dydį ir konstrukciją. Dvi ar daugiau sistemų gali būti išdėstytos viena šalia kitos, kad būtų galima transportuoti net didesnius ruošinius. Pavaros ir valdymas laisvai pasirenkami, pagal pageidavimą siūlomas ir tinkamas pritaikymas (flanšas).

ekonomiškas
Dėl plačiai naudojamų standartinių komponentų, ypač daug apdirbimo stočių turinčias sistemas galima realizuoti ir ekonomiškai.

Daugiau naujienų


GAUR pasukamieji žiedai
Savo gaminius kuriame daugiau kaip 40 000 kva...