Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

04.08.2022 10:08

Fizinės drėgmės kiekių ir slėgio rasos taško skaičiuoklė

Naujoji "E+E Elektronik" drėgmės skaičiuoklė apskaičiuoja visus svarbius su drėgme susijusius parametrus ir slėgio rasos tašką.

Su "E+E Elektronik" drėgmės skaičiuokle galima lengvai ir realiuoju laiku atlikti sudėtingus drėgmės skaičiavimus. Šis nemokamas skaičiavimo įrankis veikia internetu bet kurioje naujausioje naršyklėje, jį taip pat galima įdiegti kaip programėlę į išmaniuosius telefonus arba kompiuterį. Praktine skaičiavimo programa galima apskaičiuoti iki 15 su drėgme susijusių parametrų. Be to, "E+E Humidity Calculator" turi atskirą skaičiavimo režimą slėginio rasos taško nustatymui.

Drėgmės skaičiavimas, įskaitant matavimo neapibrėžtį

Remdamasi trimis žinomais fizikiniais dydžiais (slėgiu, temperatūra ir matuojamuoju drėgmės dydžiu), "E+E Humidity Calculator" apskaičiuoja iki 15 su drėgme susijusių parametrų, tokių kaip rasos taškas, užšalimo taškas, absoliutinė drėgmė, entalpija ir kt. Esminis skirtumas nuo kitų drėgmės skaičiuoklių yra tas, kad "E+E Humidity Calculator" taip pat atsižvelgia į matavimo neapibrėžtį ir todėl užtikrina ypač praktiškus rezultatus.

Be fizikinių drėgmės dydžių apskaičiavimo ir konvertavimo, "E+E Humidity Calculator" taip pat galima naudoti drėgmės verčių elgsenai modeliuoti, kai keičiasi slėgio ir temperatūros sąlygos. Norint atlikti realistinius skaičiavimus, kaip laikančiąją terpę galima pasirinkti orą ir 10 kitų dujų (įskaitant argoną, CO2, helį ir metaną).

Perskaičiavimo formulės, įskaitant neapibrėžties skaičiavimą, pagrįstos bendromis drėgmės teorijomis ir patvirtintos akredituotoje "E+E Elektronik" kalibravimo laboratorijoje.

Praktinė rasos taško skaičiuoklė

Be drėgmės skaičiavimo, "E+E" drėgmės skaičiuoklėje yra atskiras skaičiavimo režimas, skirtas rasos taškui suspausto oro sistemose apskaičiuoti. Tai leidžia lengvai nustatyti rasos taško temperatūros pokytį priklausomai nuo dujų slėgio.

Patogus naudoti ir funkcionalus

E+E drėgmės skaičiuotuvu lengva ir intuityvu naudotis, be to, jame gausu naudingų funkcijų. Pavyzdžiui, fizikinių dydžių matavimo vienetai gali būti konvertuojami iš SI į JAV matavimo vienetų sistemą vienu spustelėjimu arba atskirai nustatomi kiekvienam fizikiniam dydžiui. Naudotojai gali pritaikyti apskaičiuotų fizikinių dydžių sąrašą pagal savo poreikius rodydami arba slėpdami atskiras eilutes. Skaičiavimo rezultatus galima eksportuoti kaip PDF arba "Excel" failus, taip pat siųsti el. paštu. Paspaudus mygtuką Reset (Iš naujo nustatyti), išvalomi visi skaičiavimai ir atkuriamas pradinis matuojamųjų dydžių sąrašas.

Su "E+E" drėgmės skaičiuokle galima susipažinti svetainėje humidity-calculator.epluse.com.

Daugiau naujienų

Austrijos jutiklių specialistė "E+E Elektronik" pristato naujos kartos tikslius ir patikimus pata...

Naujuoju HTS801 "E+E Elektronik" pristato iki šiol galingiausią drėgmės ir temperatūros jutiklį,...

Skaitmeninis jutiklių modulis ekonomiškam drėgmės ir temperatūros matavimui

Austrijos...

nuo 2023 04 26 - 2023 04 28

Chennal prekybos centras

3 salė, stendas F31-F32

...

Austrijos jutiklių gamintoja "E+E Elektronik" plečia savo skaitmeninių jutiklių elementų asortime...

TEE501 jutiklio elementas pasižymi puikiu matavimo tikslumu - iki ±0,2 °C, o dėl mažo DFN korpuso jį lengva integruoti.