Katalogas

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Nauji uždarymo ir valdymo vožtuvai maisto pramonei

"Schubert & Salzer Control Systems" parodoje "Anuga FoodTec" pristato naują aseptinių ir stumdomųjų sklendžių seriją. Gamintojas garantuoja didelį pristatymo patikimumą ir trumpą pristatymo laiką.

Ingolštatas, Kelnas. - Maisto perdirbimo srityje vožtuvams keliami griežti reikalavimai. Parodoje "Anuga FoodTec 2022" "Schubert & Salzer Control Systems" pristatys didelio tikslumo valdymo vožtuvus ir patikimus uždaromuosius vožtuvus, skirtus daugeliui maisto ir gėrimų pramonės procesų. Balandžio 26-29 d. 5.1 salėje esančiame D055 stende,
, daugiausia dėmesio bus skiriama EHEDG sertifikuotam aseptiniam kampiniam vožtuvui 6051 ir naujam 3A reikalavimus atitinkančiam higieniniam kampiniam vožtuvui 6052. Abu sterilūs vožtuvai gali būti uždaromieji arba valdymo vožtuvai. Taip pat bus demonstruojamas naujas ypač kompaktiškas 8028 tipo stumdomas uždaromasis vožtuvas su diafragmine pavara.


Asmeninis bendravimas - saugaus pristatymo situacija

"Schubert & Salzer Control Systems" parodos lankytojams ne tik pristato naujus ir tolesnius pasiekimus, bet ir siunčia svarbią žinią. "Net ir esant dabartinei situacijai, kaip patikimas pramonės partneris, garantuojame tiekimo saugumą, kurį užtikriname taikydami plataus masto priemones
", - aiškina pirkimų ir logistikos skyriaus vadovas Alwinas Bergeris.
Taip yra todėl, kad valdymo ir uždarymo vožtuvų specialistai jau seniai rėmėsi išsamiomis, dinamiškai valdomomis atsargomis ir investavo į stabilias tiekimo grandines. Taip užtikrinamas atsparumas krizėms ir trumpas pristatymo laikas.


Maisto produktų gamybos vožtuvai

Parodoje eksponuojami vožtuvai, kaip ir visi "Schubert & Salzer Control Systems" valdymo ir uždaromieji vožtuvai, gaminami bendrovės būstinėje Ingolštate. 6051 aseptiniams kampiniams vožtuvams ir naujajam, dabar 3A reikalavimus atitinkančiam 6052 higieniniam kampiniam vožtuvui būdingas puikus
švarumas, tinkamas naudoti maisto gamyboje ir gėrimų technologijose, pvz., pieninėse. Visų pirma tai įmanoma dėl optimizuoto srauto ir vožtuvo korpuso, pagaminto iš neporėto nerūdijančiojo plieno su minimaliu paviršiaus šiurkštumu. Proceso kamerą ir vožtuvo pavarą skiria PTFE dengta
diafragma, kuri taip pat yra visiškai nejautri aukštai temperatūrai SIP arba CIP procesuose.
8028 tipo slankiojančiuoju uždaromuoju vožtuvu labai tiksliai valdomos skystos, dujinės ar garų terpės. Ypač gerai jis pritaikomas, kai naudojamas ankštose erdvėse: pavyzdžiui, kai nominalus plotis yra DN100, kompaktiškiausios GS1 versijos montavimo aukštis yra tik 487 milimetrai.
Slankiojančiųjų vartų technologija srautą reguliuoja per milisekundes, linijiniu būdu judindama du sandarinimo diskus, išdėstytus statmenai srauto krypčiai, vieną virš kito. Todėl pavara turi įveikti tik dviejų diskų slydimo trintį.
Tai 90 proc. sumažina paleidimo jėgą, palyginti su to paties nominaliojo dydžio vožtuvais su tokiu pat diferenciniu slėgiu, ir ypač mažai dėvisi.


Apie "Schubert & Salzer Control Systems":

Sparčiai auganti aukštųjų technologijų bendrovė
"Schubert & Salzer Control Systems" kuria, gamina ir parduoda didelio tikslumo valdymo ir uždaromuosius vožtuvus, skirtus pramoniniam naudojimui procesų inžinerijoje. Ingolštate įsikūrusi bendrovė klientams siūlo tiesiogiai arba per dukterines įmones Beniliukso šalyse, Anglijoje, Prancūzijoje, Indijoje ir JAV, taip pat per daugiau kaip 40 tarptautinių partnerių.


Kokybiški gaminiai "Pagaminta Vokietijoje".

"Schubert & Salzer" vožtuvai pagal energijos suvartojimą, tarnavimo laiką ir skleidžiamą triukšmą yra vieni efektyviausių šiandieninėje rinkoje. Kompaktiška konstrukcija ir aukšta valdymo kokybė sumažina montavimo ir priežiūros pastangas ir užtikrina didelį eksploatavimo ir procesų patikimumą bei itin ilgą tarnavimo laiką.


Vožtuvai naudojami chemijos ir farmacijos pramonėje, taip pat maisto ir gėrimų gamyboje ir perdirbime, plastikų, plieno, stiklo ar popieriaus gamyboje ir tekstilės pramonėje. visur, kur reikia kontroliuoti ir išjungti skystas, garų ar dujines terpes, "Schubert & Salzer Control Systems" siūlo individualiai pritaikytą sprendimą.

Daugiau informacijos: controlsystems.schubert-salzer.com

Daugiau naujienų

Su naujaisiais 7017 ir 7027 tipais "Schubert & Salzer" asortimente atsirado du rutulinių vožt...