Katalogas

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

07.10.2021 05:10

Įmonė "Gmöhling GmbH" šiemet švenčia 80 metų jubiliejų

Bendrovė "Gmöhling GmbH" šiemet švenčia 80 metų jubiliejų. Walteris Gmöhlingas, sulaukęs garbaus 98 metų amžiaus, vis dar nepraleidžia progos užsukti į įmonės būstinę Fiurto-Stadelno mieste ir prisidėti prie savo idėjų. "Kad darbo vietos būtų užtikrintos ir ateityje, visą turtą įnešiau į fondą!"

Bendrovė per savo istoriją patyrė daug pakilimų ir nuosmukių. Net ir dabar, pandemijos metu, nėra lengva. "Corona" mus užklupo 2020 m., o paskui užvaldė visą pasaulį. Daug mūsų klientų, taip pat ir pavienių tiekėjų yra užsienyje, žinoma, tai nepraeina pro mus be pėdsakų", - sakė "Gmöhling" generalinis direktorius Frankas Reiseris. "Nepaisant to, praėjusius metus išgyvenome gana gerai - ne tik dėl sparčiai augančios internetinės prekybos ir didelių šios pramonės šakos klientų. Taip pat sveikatos priežiūros sektoriuje, ligoninėse, mūsų gaminiai dabar yra reikalingi. Šiais metais netgi galime vėl investuoti į naują įrangą ir mašinas, taip pat į dabar jau 69 metų senumo pastato priežiūrą ir vėl priimti tris naujus mokinius."

1941 m. Gmöhling įmonė buvo įkurta Elzase kaip aliuminio liejykla. Po karo ir anglų nelaisvės jaunasis Walteris Gmöhlingas perėmė iš savo mirusio tėvo 95 proc. sunaikintą įmonę ir 1948 m. Niurnberge atkūrė gamybą. Čia jis iš pradžių iš likusio aliuminio gamino iešmus, virykles ir žvakių liejimo mašinas (Izraeliui), taip pat sukūrė lengvą sulankstomą aliuminio transportavimo dėžę, skirtą naudoti amerikiečių lėktuvuose DC-3 Berlyno oro pervežimo metu. Pastaroji dėžė buvo tikrasis šiandieninės įmonės gimimas. Vėliau ji išgarsėjo pirmiausia tekstilės pramonės intralogistikos srityje ir kaip pageidaujama Vokietijos ir kitų Europos pašto įmonių tiekėja.

Šiandien standartinis gaminių asortimentas apima labai platų spektrą - nuo dėžių iki spintų, transportavimo ir vežimėlių su spyruokliniu dugnu iki daugybės individualių specialių sprendimų iš aliuminio. Tiekiamos pramonės šakos yra tokios pat įvairios, kaip ir patys gaminiai. Eksporto dalis sudaro daugiau kaip 50 % - nes gaminiai "Pagaminta Vokietijoje" įtikina daugybę klientų Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje ar Šveicarijoje, taip pat, pavyzdžiui, Kinijoje.

Įmonės istorija tarsi raudona gija driekiasi vienas dalykas: Naujovės, tolesnis vystymasis ir prisitaikymas prie rinkos. "Ką tik užregistravome užsakymų surinkimo vežimėlio su be galo reguliuojama spyruoklės jėga, skirto internetinei prekybai, patentą !" - pasakoja Oliveris T. Schmitzas, "Gmöhling" pardavimų skyriaus vadovas. Tik taip įmonė galėjo išgyventi 80, kartais sunkių, metų. Šiandien daugiausia klientų iš internetinės prekybos užsako produktus savo logistikai iš "Gmöhling in". Šiuolaikiniai e. prekybos mažmenininkai ieško tokių sprendimų, kaip individualiai suprojektuoti lentynų arba spyruokliniai grindų vežimėliai užsakymams surinkti. Tai reiškia internetinių užsakymų apdorojimui jų sandėliuose arba grąžinamų prekių apdorojimui. "Gmöhling", turinti 80 metų patirtį kuriant, projektuojant ir gaminant lengvojo metalo gaminius, gali jiems tai užtikrinti."

Be to, darbuotojai suvokė laiko dvasią ir sukūrė visiškai naują gaminių liniją - "Gmöhling Green Line". Svetainėje www.g-green.de kiekvienas gali užsisakyti "Gmöhling" gaminių, pagamintų iš iki 75 proc. perdirbto aliuminio, savo namams. Nesvarbu, ar tai būtų riedantys gėlių kubilai, pakeliama lysvė ant ratukų, ar augalų paveikslai ant sienos. "Aš pats esu aistringas sodininkas mėgėjas ", sako Oliveris T. Schmitzas, "todėl pradėjau šiek tiek eksperimentuoti !" Klausantis jo pasakojimo, galima pasakyti, kiek daug širdies ir sielos įdėta į naujuosius gaminius. "visi gaminiai yra tvarūs, aukštos kokybės, patvarūs ir stabilūs, palyginti su plastiku ar medžiu"

Daugiau naujienų

GMÖHLING: susipažinkite su naujausiais mūsų gaminiais ir sprendimais, pasikeiskite idėjomis su mūsų komanda ir sužinokite daugiau apie naujausias pramonės tendencijas - laukiame jūsų!

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo 2024 m. kovo 1 d. sumažinome pasirinktų gaminių, p...

Jau dešimtmečius sprendžiame jūsų logistikos ir transportavimo reikalavimus.

Su "Gm&ou...

Siekiant išvengti triukšmo įdedant, į mūsų šiukšliadėžę įdėtos garsą sugeriančios putos.

"Per dulkėtą Mėnulį" - rėmėme "MoonAixperts" komandą
Neseniai parėmėme "MoonAixperts" komand...