Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Drėgmės ir temperatūros jutiklis su keičiamu jutiklio moduliu

"E+E Elektronik" drėgmės ir temperatūros jutiklis EE212 tinka sudėtingoms matavimo užduotims klimato technologijų, žemės ūkio ir farmacijos pramonėje. Dėl modulinės zondo konstrukcijos jutiklio modulį prireikus galima lengvai pakeisti tiesiai vietoje. E+E jutiklio danga, platus filtrų dangtelių pasirinkimas ir tvirtas IP65 / NEMA 4 korpusas užtikrina tikslius ir patikimus matavimus net ir sudėtingomis darbo sąlygomis.

Aukštos kokybės keičiamas jutiklio modulis

Į EE212 jutiklio galvutę įmontuotas jutiklio modulis su naujausios kartos didelio tikslumo E+E drėgmės ir temperatūros jutikliu. E+E firminė jutiklio danga ir sandarūs litavimo padai pagerina matavimo charakteristikas ir prailgina jutiklio elementų tarnavimo laiką atšiaurioje aplinkoje. Modulio viduje esanti elektronika yra hermetizuota, todėl geriausiai apsaugota nuo kondensato. Galima rinktis įvairius jutiklio dangtelius su filtrais.

. Vienas iš pagrindinių EE212 privalumų, skirtų naudoti stipriai užterštoje ir agresyvioje aplinkoje, yra modulinė zondo konstrukcija. Ji leidžia lengvai, vos keliais veiksmais ir visiškai be įrankių pakeisti jutiklio modulį. Tai reiškia, kad prastovos ir aptarnavimo išlaidos gali būti minimalios.

Universalus naudojimas, lengva konfigūracija

Siekiant užtikrinti universalų EE212 naudojimą, jį galima lanksčiai pritaikyti prie matavimo užduoties. Jutiklis ne tik tiksliai matuoja drėgmę ir temperatūrą, bet ir apskaičiuoja įvairius su drėgme susijusius parametrus, pavyzdžiui, rasos taško temperatūrą, absoliučiąją drėgmę ir maišymosi santykį. Išmatuotos vertės pateikiamos dviejuose konfigūruojamuose analoginiuose išėjimuose. Kiti trys fizikiniai dydžiai gali būti rodomi pasirenkamame grafiniame ekrane. Naudojant nemokamą EE-PCS konfigūravimo programinę įrangą, galima reguliuoti matuojamųjų dydžių priskyrimą, išvesties mastelio nustatymą ir rodinį.

Įrengimui patogus korpusas

Galima EE212 sieninė ir kanalinė versija. Pasiteisinusiame ŠVOK korpuse jutiklį galima montuoti su uždaru dangčiu. Tai reiškia, kad elektronika apsaugota nuo taršos statybvietėje. Korpuso varžtai su bajonetiniais užraktais palengvina greitą dangčio atidarymą ir uždarymą, kad būtų galima užbaigti elektros instaliaciją. JAV rinkai skirtame korpuse yra ½ colio vamzdžio jungtis.

Daugiau naujienų

Austrijos jutiklių specialistė "E+E Elektronik" pristato naujos kartos tikslius ir patikimus pata...

Naujuoju HTS801 "E+E Elektronik" pristato iki šiol galingiausią drėgmės ir temperatūros jutiklį,...

Skaitmeninis jutiklių modulis ekonomiškam drėgmės ir temperatūros matavimui

Austrijos...

nuo 2023 04 26 - 2023 04 28

Chennal prekybos centras

3 salė, stendas F31-F32

...

Austrijos jutiklių gamintoja "E+E Elektronik" plečia savo skaitmeninių jutiklių elementų asortime...

Naujoji "E+E Elektronik" drėgmės skaičiuoklė apskaičiuoja visus svarbius su drėgme susijusius parametrus ir slėgio rasos tašką.