RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Tai fermentas, sudarantis skersinius ryšius tarp baltymų molekulių. Pagrindinės produktų grupės, kuriose naudojama transglutaminazė:
mėsos produktai, dešros ir (arba) kumpio produktai, jūros gėrybių produktai, kepiniai, pieno ir veganiški produktai.
Yra TG naudojimo privalumų:
* Pagerina mėsos tekstūrą
* ir suriša mėsos gabalėlius
* Mažina fosfatų kiekį
* Mažina vandens nuostolius kepant
* Pagerina galutinę tekstūrą produktuose, kuriuose yra mažai natrio
* Pagerina tekstūrą ir elastingumą
* Padidina gelio stiprumą, palengvina baltymų praradimą
* Sumažina dervų ir želatinų kiekį
ir t. t.
Dažniausiai naudojamas mėsos produktams, pieno produktams, jūros gėrybių produktams, kepiniams, sūrio ir varškės produktams, veganiškiems produktams.
Kategorija
Siūlo
Valstybė
Poland
Vietovė
Rzeszow