Katalogas

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Skysto azoto talpyklos

Atsakyti į skelbimą

Skystojo azoto talpyklos yra universali ir nepakeičiama kriogeninė saugojimo įranga, naudojama mokslinių tyrimų, medicinos ir pramonės srityse. 10 litrų talpos skystojo azoto talpyklos dėl savo nedidelio dydžio ir nešiojamumo tinka įvairiems scenarijams. Pavyzdžiui, išvežama spermos kolekcija gyvulininkystei, statinis užšaldytos spermos kviečių mėgintuvėlių laikymas, nedidelio kiekio ląstelių šaldymas laboratorijoje ir pramoniniai šaldymo priedai.

Išsamiau pakalbėkime apie 10 litrų skysto azoto talpyklą:


1. Iš jų 50 mm labiau tinka nedideliam kiekiui mėginių išsaugoti arba tiesiog laikyti skystą azotą naudojimui, o statinio išsaugojimo laikas yra ilgesnis.
Tarp jų 50 mm kalibras labiau tinka nedideliam kiekiui mėginių išsaugoti arba tiesiog laikyti skystą azotą naudojimui, o statinio išsaugojimo laikas yra ilgesnis; 80 mm kalibras yra panašus į 50 mm, kuris labiau tinka nedideliam kiekiui mėginių išsaugoti, tačiau jį lengva paimti. Dėl trumpo statinio laikymo laiko naudojimo dažnumas nėra toks geras kaip dviejų pirmiau minėtų kalibrų, todėl 125 mm ir 210 mm kalibrai labiau tinka trumpalaikiam skysto azoto laikymui, juos gali naudoti naudotojai, kuriems nerūpi laikymo laikas.


2. Struktūra
Kaip ir visos skystojo azoto talpyklos, 10 litrų skystojo azoto talpykla taip pat turi dvigubą vakuuminę pūslę ir daugiasluoksnę izoliacijos struktūrą, o izoliuotas kaklo kamštis uždaro talpyklos angą, kad sumažėtų šilumos spinduliavimas ir skystojo azoto garavimas.

3. Statinio konservavimo ir mėginių saugojimo talpa
10 litrų skysto azoto talpyklos geriau saugo skystą azotą, 50 mm kalibro statinio saugojimo laikas 87 dienos; mažėjančia tvarka 80 mm kalibro 50 dienų, 125 mm turi 25 dienas, 210 mm - tik 11 dienų. Atkreipkite dėmesį, kad tai yra statinis laikymas, t. y. kai užpildyta skystuoju azotu, neatidaryta ir nenaudojama.
Plus mėginių laikymas, turint visus 6 apvalius nešiojimo kibirus, galima laikyti nuo 792 iki 1788 užšaldytų spermos kviečių mėgintuvėlių; ir apie 150 ląstelių, kurias galima suporuoti su kriokonservavimo spaustukais.
Supraskite skystojo azoto talpyklą, kad galėtumėte geriau ją naudoti. aukščiau pateikta pagrindinė informacija apie 10 litrų skystojo azoto talpyklą.
Norite sužinoti daugiau, nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors poreikių, taip pat kviečiame konsultuotis bet kuriuo metu.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
henan

Vietovė
zhengzhou