Katalogas

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Retieji metalai ir retosios žemės

Atsakyti į skelbimą

UrbanMines Tech. Limited yra patikima retųjų metalų oksidų ir junginių, retųjų žemių oksidų ir junginių, spalvotųjų metalų perdirbimo valdymo visame pasaulyje tiekėja.

UrbanMines tampa profesionalia pažangiųjų medžiagų ir perdirbimo lydere ir savo kompetencija medžiagų mokslo, chemijos ir metalurgijos srityse daro realią įtaką rinkoms, kurias aptarnauja. Praėjo 17 metų nuo tada, kai pradėjome tarnauti ir bendradarbiauti su savo klientais pramonės bei mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros srityse. Bendrovė "UrbanMines" išaugo į pirmaujančią pramonės šaką kaip visapusiška retųjų metalų ir retųjų žemių produktų tiekėja, vykdanti integruotą gamybą nuo aukštos kokybės žaliavų iki didelio grynumo oksidų ir junginių.

HELPING OUR CUSTOMERS WIN, this's what we're all about UrbanMines Tech Limited. Kadangi suprantame patikimų ir nuoseklių medžiagų svarbą mūsų klientų mokslinių tyrimų ir plėtros bei gamybos poreikiams, akciniu įnašu investavome ir įsteigėme retųjų metalų ir retųjų žemių druskų junginių perdirbimo gamyklą, taip pat užmezgėme tvirtus ryšius su mūsų OEM gamintojais. Dažnai lankydamiesi gamybos įmonėse ir kalbėdamiesi su vadovybe, gamybos ir kokybės kontrolės inžinieriais bei gamybos linijų darbininkais apie kokybę, kurios siekiame, kuriame išties darbingą partnerystę.

Būtent ši vertinga draugystė, užsimezgusi per daugelį metų, leidžia mums tiekti nuoseklius ir aukštos kokybės gaminius savo klientams visame pasaulyje.

Keičiantis pasauliui, keičiamės ir mes. Kasdien keičiamės dėl savo klientų, vartotojų, savo komandos ir viso pasaulio.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China