Katalogas

BL121PO PLC protokolas su OPC UA šliuzu

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC protokolas su OPC UA šliuzu

Atsakyti į skelbimą

BLIIoT|Naujoji versija BL121PO Kelių PLC protokolų ir OPC UA šliuzas įvairiose pramonės automatizavimo programose Įvadas PLC generuoja didžiulius kiekius duomenų, susijusių su procesais, gamyba ir diagnostika. Vartai palengvina šių duomenų perdavimą į OPC UA pagrindu veikiančias sistemas, pavyzdžiui, SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) arba MES (Manufacturing Execution Systems). Perkėlus PLC duomenis į OPC UA, tampa lengviau rinkti, analizuoti ir naudoti informaciją stebėjimui, valdymui ir sprendimų priėmimui realiuoju laiku. Ši technologija sparčiai vystosi, todėl laikui bėgant atsiranda naujų standartų ir protokolų. Naudodamos OPC UA šliuzus, įmonės užtikrina savo automatikos infrastruktūros ateitį. Jei atnaujinami ar keičiami PLC protokolai arba atsiranda naujų įrenginių su skirtingais protokolais, šliuzas gali prisitaikyti ir toliau užtikrinti patikimą ryšį tarp PLC ir likusios sistemos.

Produkto aprašymas

BL121PO PLC protokolo ir OPC UA šliuzas gali palaikyti įvairius PLC protokolus, įskaitant "Siemens", "Mitsubishi", "Omron", "Delta" ir kitų gamintojų PLC protokolus. BL121PO gali palaikyti ir kitus PLC protokolus, kuriuos naudoja skirtingi gamintojai. Jis veikia kaip protokolų vertėjas ir leidžia sklandžiai keistis duomenimis tarp skirtingų PLC ir OPC UA pagrindu veikiančių sistemų, nepriklausomai nuo atitinkamų protokolų.

Konvertuojant PLC duomenis į OPC UA protokolą, tampa įmanoma nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti PLC su OPC UA pagrindu veikiančiomis sistemomis. Tai suteikia daugiau lankstumo ir efektyvumo pramonės automatizavimo srityje. BL121PO konversija suteikia didelę naudą pramonės automatizavimo sistemai, įskaitant didesnį lankstumą, sąveikumą, saugumą ir mastelio keitimą.


Gaminio savybės

1. Palaiko "Siemens", "Mitsubishi", "Omron", "Delta" ir kitų PLC protokolus, OPC UA.

2. palaiko iki 50 įrenginių prijungimą ir 4 000 duomenų taškų gavimą.

33. Palaiko 6 papildomus RS232/RS485 įėjimus.

4. Naudoja įterptinį ARM MCU ir yra "Linux" operacinės sistemos pagrindu sukurtas produktas.

5. 2 Ethernet prievadai (WAN prievadas ir LAN prievadas).

6. Palaiko WiFi.

7.palaiko OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Palaiko maršrutizavimo funkcijas ir kaskadinio komutatoriaus duomenų rinkimą, kad būtų lengviau surinkti daugiau duomenų iš pramoninės įrangos. Programinė įranga turi išbaigtas funkcijas ir apima daugumą įprastų taikymo scenarijų.

9. Joje integruota humanizuota konfigūravimo sąsaja, atitinkanti BLIIoT, taip pat nuotolinio konfigūravimo, nuotolinio programinės įrangos atnaujinimo ir kitos funkcijos. Vartotojams tereikia atlikti paprastus nustatymus.

10. Įrenginys turi montavimo struktūrą ir maitinimo šaltinio konstrukciją su apsauga nuo atvirkštinio poliškumo.

11. Jame pritaikyta BLIIoT patentuota bėgio sagties technologija ir palaikomas standartinis DIN35 bėgio montavimas bei montavimas ant sienos.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Guangdong

Vietovė
Shenzhen