Katalogas

BLIIoT|Naujos versijos "BL120 Modbus" šliuzas randa pritaikymą įvairiose srityse

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Naujos versijos "BL120 Modbus" šliuzas randa pritaikymą įvairiose srityse

Atsakyti į skelbimą

Įvadas "Modbus" šliuzas yra esminis pramoninės automatikos ir valdymo sistemų komponentas. Jis užtikrina sklandų ryšį, integraciją ir mastelio keitimą, o tai yra labai svarbu siekiant užtikrinti efektyvų šiuolaikinių pramoninių sistemų veikimą. Jis atlieka lemiamą vaidmenį palengvinant komunikaciją, integraciją ir mastelio keitimą tarp skirtingus protokolus naudojančių prietaisų ir sistemų.

Produkto aprašymas

BL120 šliuzas veikia kaip tiltas tarp "Modbus" įrenginių ir tikslinės sistemos, leidžiantis keistis duomenimis ir užtikrinti sąveiką. Jutikliai, pavaros ir valdikliai tarpusavyje gali bendrauti nuosekliosiomis arba Ethernet jungtimis.

Naudodamos BL120 Modbus šliuzą, organizacijos gali integruoti Modbus įrenginius su kitomis sistemomis arba tinklais, užtikrindamos sklandžią sąveiką ir išplėstines valdymo ir kontrolės galimybes.


Produkto savybės

1. Palaiko iki 50 įrenginių prijungimą ir 4 000 duomenų taškų surinkimą.

2. palaiko 6 RS232/RS485 pasirenkamuosius įėjimus.

3. Jame naudojamas įterptinis ARM MCU ir tai yra "Linux" operacinės sistemos pagrindu sukurtas produktas.

4. 2 Ethernet prievadai (WAN prievadas ir LAN prievadas).

5. Palaiko 4G, WiFi, GPS.

6. palaiko "OpenVPN", SNMPV1/V2.

7. Palaiko maršrutizavimo funkcijas ir kaskadinio komutatoriaus duomenų rinkimą, kad būtų lengviau rinkti daugiau pramoninės įrangos duomenų. Programinė įranga turi išsamias funkcijas ir apima daugumą įprastų taikymo scenarijų.

8. Joje integruota humanizuota konfigūravimo sąsaja, kurios laikosi BLIIoT, taip pat nuotolinio konfigūravimo, nuotolinio programinės įrangos atnaujinimo ir kitos funkcijos. Vartotojams tereikia atlikti paprastus nustatymus.

9. Jame pritaikyta tvirtinimo struktūra ir maitinimo šaltinio konstrukcija su apsauga nuo atvirkštinio prijungimo.

10. Jame pritaikyta BLIIoT patentuota bėgio sagties technologija ir palaikomas standartinis DIN35 bėgio montavimas ir montavimas ant sienos.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Guangdong

Vietovė
Shenzhen