Katalogas

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Nauja versija BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP-Modbus šliuzas pastatų automatizavimo srityje

Atsakyti į skelbimą

Įvadas BACnet ir Modbus yra du plačiai naudojami ryšių protokolai pastatų automatizavimo ir pramoninio valdymo srityse. BACnet (Building Automation and Control networks) yra specialiai pastatų automatizavimo sistemoms valdyti ir stebėti sukurtas protokolas, o Modbus yra atviras nuosekliojo ryšio protokolas, dažniausiai naudojamas pramoninėse valdymo sistemose. Integruojant BACnet ir Modbus tinklus galima užtikrinti sklandų ryšį ir keitimąsi duomenimis tarp šiuos skirtingus protokolus naudojančių įrenginių. Ši integracija paprastai atliekama naudojant BACnet ir Modbus šliuzus arba keitiklį. Šliuzas veikia kaip vertėjas, leidžiantis BACnet tinklo įrenginiams bendrauti su Modbus tinklo įrenginiais.

Produkto aprašymas

BL120BN BACnet-Modbus šliuzas - tai įrenginys, leidžiantis palaikyti ryšį tarp BACnet ir Modbus tinklų. Jis veikia kaip tiltas, leidžiantis BACnet protokolą naudojantiems įrenginiams bendrauti su Modbus protokolą naudojančiais įrenginiais.



Naudojant BL120BN BACnet to Modbus šliuzą, tampa įmanoma integruoti šiuos skirtingus protokolus naudojančius įrenginius ir sistemas, užtikrinant tarpusavio ryšį ir keitimąsi duomenimis. Ši integracija pagerina sąveiką, supaprastina sistemos valdymą ir palengvina prietaisų stebėjimą bei valdymą tiek "BACnet", tiek "Modbus" tinkluose.

 

Produkto savybės

1. Palaiko BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Palaiko iki 50 įrenginių prijungimą ir 4 000 duomenų taškų surinkimą.

3. Palaiko 6 RS232/RS485 pasirenkamuosius įėjimus.

4. Jame naudojamas įterptinis ARM MCU, o produktas sukurtas remiantis Linux OS sistema.

5. 2 Ethernet prievadai (WAN prievadas ir LAN prievadas).

6. Palaiko 4G, WiFi, GPS.

7. Palaiko OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Palaiko maršrutizavimo funkcijas ir kaskadinio jungiklio duomenų rinkimą, kad būtų lengviau rinkti daugiau pramoninės įrangos duomenų. Programinė įranga turi išsamias funkcijas ir apima daugumą įprastų taikymo scenarijų.

9. Joje integruota humanizuota konfigūravimo sąsaja, kurios laikosi BLIIoT, taip pat nuotolinio konfigūravimo, nuotolinio programinės įrangos atnaujinimo ir kitos funkcijos. Vartotojams tereikia atlikti paprastus nustatymus.

10. Jame pritaikyta tvirtinimo struktūra ir maitinimo šaltinio konstrukcija su apsauga nuo atvirkštinio prijungimo.

Jame pritaikyta BLIIoT patentuota bėgio sagties technologija ir palaikomas standartinis DIN35 bėgio montavimas bei montavimas ant sienos.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Guangdong

Vietovė
Shenzhen