Katalogas

Oro kondicionieriaus konvertavimas į "Modbus", BLIIoT| Nauja versija BL120AC

04.04.2024 13:05

Oro kondicionieriaus konvertavimas į "Modbus", BLIIoT| Nauja versija BL120AC

Atsakyti į skelbimą

Įvadas Norint įdiegti oro kondicionieriaus ir "Modbus" protokolą, paprastai reikia šliuzo įrenginio, kuris konvertuoja nuosavybinį oro kondicionieriaus ryšio protokolą į "Modbus" suderinamus duomenis. Vartai veikia kaip tiltas, verčiantis oro kondicionieriaus duomenis į "Modbus" registrus arba ritinius, kuriuos gali suprasti kiti "Modbus" įrenginiai. Yra įvairių oro kondicionieriaus ir "Modbus" protokolo variantų, priklausomai nuo oro kondicionieriaus gamintojo ir modelio. Dažniausiai naudojami šie protokolai: "Modbus RTU" ir "Modbus TCP/IP".

Produkto aprašymas

BL120AC oro kondicionieriaus ir "Modbus" šliuzas yra įrenginys, leidžiantis palaikyti ryšį tarp oro kondicionavimo sistemos ir "Modbus" tinklo. Jis tarnauja kaip tiltas tarp šių dviejų sistemų, leidžiantis keistis duomenimis ir juos valdyti.



BL120AC paprastai sąveikauja su oro kondicionieriumi naudodamas savo patentuotą protokolą ir verčia duomenis į "Modbus" protokolą, suprantamą kitiems "Modbus" tinklo įrenginiams. Jis gali konvertuoti įvairius parametrus, pavyzdžiui, temperatūrą, drėgmę, ventiliatoriaus greitį ir darbo režimus, į "Modbus" registrus arba ritinius.



Prijungę oro kondicionierių prie "Modbus" tinklo, galite jį integruoti į didesnę pastato automatizavimo sistemą arba priežiūros valdymo ir duomenų kaupimo (SCADA) sistemą. Tai leidžia centralizuotai stebėti, valdyti ir koordinuoti kelias ŠVOK sistemas, todėl padidėja energijos vartojimo efektyvumas ir palengvėja valdymas.

Produkto savybės

1. Palaiko "Modbus RTU", "Modbus TCP", oro kondicionierius ir t. t.

2. Palaiko ryšį su iki 50 įrenginių ir 4 000 duomenų taškų surinkimą.

3. Palaiko 6 RS232/RS485 papildomus įėjimus.

4. Jame naudojamas įterptinis ARM MCU ir tai yra "Linux" operacinės sistemos pagrindu sukurtas produktas.

5. 2 Ethernet prievadai (WAN prievadas ir LAN prievadas).

6. Palaiko 4G, WiFi, GPS.

7. Palaiko OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Palaiko maršrutizavimo funkcijas ir kaskadinio jungiklio duomenų rinkimą, kad būtų lengviau rinkti daugiau pramoninės įrangos duomenų. Programinė įranga turi išsamias funkcijas ir apima daugumą įprastų taikymo scenarijų.

9. Joje integruota humanizuota konfigūravimo sąsaja, kurios laikosi BLIIoT, taip pat nuotolinio konfigūravimo, nuotolinio programinės įrangos atnaujinimo ir kitos funkcijos. Vartotojams tereikia atlikti paprastus nustatymus.

10. Jame pritaikyta tvirtinimo struktūra ir maitinimo šaltinio konstrukcija su apsauga nuo atvirkštinio prijungimo.

11. Jame pritaikyta BLIIoT patentuota bėgio sagties technologija ir palaikomas standartinis DIN35 bėgio montavimas ir montavimas ant sienos.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Guangdong

Vietovė
Shenzhen