Katalogas

BLIIoT| Nauja versija BL120DT DL/T645 IEC 104 į Modbus konversija elektros energijos sistemų automatizavimo srityje

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Nauja versija BL120DT DL/T645 IEC 104 į Modbus konversija elektros energijos sistemų automatizavimo srityje

Atsakyti į skelbimą

Įvadas DL/T645-Modbus šliuzas - tai įrenginys, kuris leidžia palaikyti ryšį tarp DL/T645 protokolą naudojančių įrenginių ir Modbus protokolą naudojančių įrenginių. Panašiai IEC 104-Modbus šliuzas palengvina ryšį tarp IEC 104 protokolą naudojančių prietaisų ir Modbus protokolą naudojančių prietaisų. DL/T645 yra ryšio protokolas, plačiai naudojamas Kinijoje išmaniosiose matavimo ir energijos valdymo sistemose. Jame apibrėžiamas energijos skaitiklių ir duomenų rinkimo sistemų keitimosi duomenimis formatas ir taisyklės. Kita vertus, "Modbus" yra bendras protokolas, naudojamas įvairių pramoninių prietaisų ryšiui palaikyti.

Produkto aprašymas

BL120DT šliuzas veikia kaip tarpininkas, leidžiantis Modbus protokolą naudojantiems įrenginiams skaityti duomenis iš DL/T645 protokolą naudojančių įrenginių ir rašyti duomenis į juos. Jis atlieka protokolų konvertavimą ir duomenų atvaizdavimą tarp šių dviejų protokolų, užtikrindamas sklandų skirtingų įrenginių ryšį.



BL120DT šliuzas tarnauja tam pačiam tikslui, tačiau IEC 104 protokolą ir "Modbus" protokolą naudojantiems įrenginiams. IEC 104 protokolas dažniausiai naudojamas elektros energijos sistemų automatizavimo ir SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) programose.



Produkto savybės

1. Palaiko DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus Cloud.

2. Palaiko iki 50 įrenginių prijungimą ir 4 000 duomenų taškų surinkimą.

3. Palaiko 6 RS232/RS485 papildomus įėjimus.

4. Jame naudojamas įterptinis ARM MCU ir tai yra "Linux" operacinės sistemos pagrindu sukurtas produktas.

5. 2 Ethernet prievadai (WAN prievadas ir LAN prievadas).

6. Palaiko 4G, WiFi, GPS.

7. Palaiko OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Palaiko maršrutizavimo funkcijas ir kaskadinio jungiklio duomenų rinkimą, kad būtų lengviau rinkti daugiau pramoninės įrangos duomenų. Programinė įranga turi išsamias funkcijas ir apima daugumą įprastų taikymo scenarijų.

9. Joje integruota humanizuota konfigūravimo sąsaja, kurios laikosi BLIIoT, taip pat nuotolinio konfigūravimo, nuotolinio programinės įrangos atnaujinimo ir kitos funkcijos. Vartotojams tereikia atlikti paprastus nustatymus.

10. Jame pritaikyta tvirtinimo struktūra ir maitinimo šaltinio konstrukcija su apsauga nuo atvirkštinio prijungimo.

11. Jame pritaikyta BLIIoT patentuota bėgio sagties technologija ir palaikomas standartinis DIN35 bėgio montavimas ir montavimas ant sienos.


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
China

Regionas
Guangdong

Vietovė
Shenzhen