Katalogas

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAGARSINIS DEFEKTŲ DETEKTORIUS, NAUDOTAS

Atsakyti į skelbimą

"Waygate Technologies Krautkrämer USM 100" defektų detektorius yra lengvas ir ergonomiškai suprojektuotas taip, kad jį būtų patogu naudoti. Jis turi didelį jutiklinį ekraną ir mygtukus, kurie leidžia sklandžiai valdyti dvipusėmis rankomis. Pirštinėms pritaikytas 7 colių LCD jutiklinis ekranas matomas bet kokiomis apšvietimo sąlygomis. Išmaniąją ir intuityvią naudotojo sąsają lengva išmokti, ją galima pritaikyti, ji supaprastina sąranką, mokymo laiką ir atnaujinimus.

Be to, "Krautkrämer USM 100" užtikrina didesnį efektyvumą, nes suteikia nuotolinę prieigą ir duomenų valdymą bei saugojimą. Skaitmeninės funkcijos apima pritaikytas darbo eigas naudojant programinę įrangą "Mentor App"; saugų duomenų valdymą debesyje; nuotolinį kalibravimą, kuris sutrumpina kalibravimo laiką nuo dviejų savaičių iki 30 minučių; ir viešąją parduotuvę, iš kurios galima atsisiųsti pritaikomų programų. Programa "Mentor PC" suteikia galimybę įkelti, analizuoti ir pateikti patikros duomenis iš kompiuterio, o "Mentor PC Live" leidžia naudoti USM 100 nuotoliniu būdu. Mentor Create naudotojas gali pritaikyti arba sukurti tikrinimo programas, skirtas unikalioms tikrinimo procedūroms, pramoninėms reikmėms ir patirties lygiams. Duomenų rinkiniai taip pat suderinami su senesniais "USM Go" ir "USM 36" modeliais, todėl galima sklandžiai pereiti prie "USM 100".

Defektų aptikimas iš naujo apibrėžtas:
Nešiojamasis "Krautkrämer USM 100" yra labai universalus tikrinimo įrankis, skirtas įvairiems tikrinimo uždaviniams spręsti. Atlikite išsamias ir tikslias pramoninio turto patikras ir papildykite savo duomenis vaizdais bei geolokacija, kad pagerintumėte atsekamumą ir ataskaitų teikimą.

Pagrindinės taikymo sritys
  • Suvirinimo patikra
  • Korozijos tikrinimas
  • Kaltinių ir liejinių tikrinimas
  • Bėgių tikrinimas
  • Kompozicinių medžiagų tikrinimas
  • Branduolinių jėgainių patikrinimai

kaina 1 500,00 USD


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
Jawa Timur

Vietovė
Surabaya