Katalogas

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

PARDUODAMAS SHAPE TRIOS 3 BELAIDIS PODAS!!

Atsakyti į skelbimą

"Shape TRIOS 3" - tai trys viename skaitmeninis atspaudų sprendimas, kuriame yra intraoralinis skeneris, integruota intraoralinė kamera ir automatinis atspalvių matavimas viename įrenginyje. Lengvas. paprastas naudoti skaitmeninis atspaudų sprendimas su užapvalintu autoklavuojamu antgaliu ir nuimamu veidrodėliu, kad būtų lengva sterilizuoti. Jį galima įsigyti rašiklio rankenos dizaino, rankenos rankenos ir į kėdę integruotos versijos.

Belaidis skaitmeninis intraoralinis skeneris
Tobulinkite savo odontologinę praktiką. Pasinaudokite TRIOS intraoraliniu skeneriu, kad pagerintumėte pacientų patirtį, sutrumpintumėte kėdės darbo laiką ir atskleistumėte plačiausias gydymo galimybes. TRIOS yra greitas, paprastas naudoti ir sukuria dokumentuotus tikslius skaitmeninius spalvotus atspaudus. Skirtingai nei kiti sprendimai, TRIOS suteikia galimybę nuolat atnaujinti programinę įrangą, atnaujinti techninę įrangą ir pasirenkamus dantų gydymo modulius, kad jūsų praktika išliktų priekyje stiprėjant verslui.

Pradinio lygio intraoralinio skenavimo sprendimas.
Ekonomiškas "TRIOS 3 Basic" yra laidinis, sukonfigūruotas kaip rašiklio laikiklio kapsulė, ir leidžia užtikrinti paprastą darbo eigą "nuskaityk ir išsiųsk". TRIOS 3 Basic apima gerai žinomą 3Shape skenavimo tikslumą, beprotiško greičio režimą, STL išvestį, tikroviškas tikroviškas spalvas ir atspalvių matavimą, taip pat AI skenavimo technologiją, leidžiančią supaprastinti skenavimą.

TRIOS 3 Wireless Pod
TRIOS 3 Wireless Pod, skirtas TRIOS skeneriui prijungti prie kompiuterio. Mobili ir lanksti alternatyva vežimėlio sprendimui, pavyzdžiui, odontologams, dirbantiems keliose vietose, arba klinikoms, turinčioms ribotą erdvę. Kompiuteris į komplektą neįeina.

TRIOS 3 belaidis skeneris
Rankinis 3D skeneris su itin greito optinio pjūvio technologija, skirtas intraoraliniam skenavimui be purslų ir miltelių spalvose. Gali matuoti dantų atspalvius ir prie 3D modelio pridėti HD nuotraukas. Galima įsigyti su rašiklio rankena arba rankena.

Programinė įranga
TRIOS skaitmeninio atspaudo programinė įranga su integruota "3Shape Communicate" sąsaja

Dalys ir priedai:
Maitinimo kabelis ir maitinimo blokas
1 "Wi-Fi" raktas
1 TRIOS 3 Wireless baterijų įkroviklis, įsk. 3 baterijos
USB raktas su programine įranga
5 x TRIOS 3 nuskaitymo antgaliai su veidrodėliais (autoklavuojami)
TRIOS 3 apsaugos antgalis
TRIOS 3 kalibravimo antgalis
TRIOS 3 spalvų kalibravimo rinkinys

Kaina 2 500 USD


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
Jakarta

Vietovė
Jakarta