Katalogas

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

"ITERO ELEMENT FLEX" INTRAORALINIS SKENERIS

Atsakyti į skelbimą

"iTero Element Flex1" suteikia maksimalų mobilumą, todėl galite rūpintis savo pacientais ten, kur norite juos matyti. Naudojant tik lazdelės konfigūraciją, "iTero Element" technologijos galia yra po ranka, todėl galite atlikti viso lanko skenavimą net mažiausioje praktikoje.

Galingas sprendimas, kurį galite pasiimti iš kabineto į kabinetą arba iš kabineto į kabinetą. Naudodami "iTero Element Flex" galite būti maksimaliai mobilūs ir rūpintis savo pacientais, kad ir kur būtumėte. Dėl konfigūracijos tik prie sienos "iTero Element" technologijos galia yra jūsų rankose, todėl galite atlikti viso lanko skenavimą net mažiausiame kabinete.

iTero Element Flex" - tai sistema, leidžianti greitai ir lengvai perkelti iš vieno kabineto į kitą, todėl šeimos gydytojai ir ortodontai gali atlikti viso lanko skenavimą įvairiuose kabinetuose.

"iTero Element Flex" konfigūracija "tik ant sienos" - tai nešiojamas skeneris, skirtas pervežti iš vienos praktikos į kitą ir leidžiantis gydytojams išnaudoti vizualizavimo prie kėdės galimybes. Ji idealiai tinka daugelyje vietų veikiančioms praktikoms, kurioms reikalingas patogus ir lengvai transportuojamas skeneris. Naudodami suderinamus nešiojamuosius kompiuterius, gydytojai dabar gali skenuoti bet kur, net ir mažiausiose kabinetuose. Į "Element Flex" komplektą įeina individualiai pritaikytas dėklas.

Pasirinktame "Element Flex" komplekte yra individualiai pritaikytas dėklas ir galimybė prisijungti. Kiekvienas skeneris turi tas pačias funkcijas kaip ir jo pirmtakas. Iš pradžių intraoralinio skenavimo strypeliai buvo laikomi sunkiai naudojamais ir nepatogiais. Todėl atėjus laikui priimti sprendimą dėl įsigijimo, gydytojai nusprendė apsieiti be jų. Dabar yra daugybė galimybių.

. Įdiegus šį "Element Flex", skenavimą galima atlikti tiesiai nešiojamuosiuose kompiuteriuose, todėl intraoralinis skenavimas tapo kaip niekada mobilus. Tačiau tai ne vienintelis išradimas IOS skenavimo srityje. Naujausia "3shape" versija - TRIOS MOVE - siūlo belaidę skenavimo lazdelę kartu su ranka ir pasukamu ekranu, kuris leidžia gydytojui parodyti pacientui procesą ir gydymo planavimą.

"iTero Element Flex" funkcijos:

Kompaktiškas plotas, kad būtų patogu ir patogu perkelti
Patobulintas spalvotas ekranas, kad vaizdai būtų nuostabūs ir tikslūs
Atlikite ryškius spalvotus ir didelės skiriamosios gebos 3D skenavimus vos per 60 sekundžių
Skenerio lazdelės jutiklinis skydelis toks pat intuityvus ir paprastas kaip gestai išmaniajame telefone

Su "iTero Element Flex" vizualizuokite geresnę praktiką:
Atkuriamosios ir ortodontinės darbo eigos
Optimizuotas "Invisalign"
Ryšiai
Vizualizavimo įrankiai
"iTero TimeLapse"
"Invisalign" rezultatų simuliatorius
Pažangos vertinimas
Integracija su frezavimu prie kėdės

 

 


Atsakyti į skelbimą

Kategorija
Siūlo

Valstybė
Indonesia

Regionas
Jakarta

Vietovė
Jakarta